Kaymakam Uğurlu İle Başkan Çınar, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ziya Gökalp Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak çocukların karne heyecanına ortak oldular.
2021-2022Eğitim ve Öğretim Yılının tamamlanmasıyla birlikte karne heyecanı yaşayan Ziya Gökalp Ortaokulu öğrencileri, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın elinden karne almanın mutluluğunu yaşadı. 
Hazırlanan karneleri öğrencilere teslim eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmelerini temenni etti.
Öğrencilerin eğitim hayatlarını başarıyla sürdürmeleri için her türlü desteği verdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 2021-2022Eğitim ve Öğretim Yılının sona ermesiyle birlikte bugün tüm okullarımızda karne heyecanı yaşanıyor. İlçe Kaymakamımızla birlikte Kiltepe Mahallemizdeki Ziya Gökalp Ortaokulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize karnelerini teslim ettik.Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz ve umudumuzdur.Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı, temiz ve düzenli ortamlarda eğitim hizmetlerine kavuşmaları için bizlerde her zaman elimizden geleni yapıyoruz. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz ve Okul İdarecilerimizle ortaklaşa çalışmalar yaparak öğrencilerimizin eğitim kalitesini her geçen gün yükseltmeye çalışıyoruz. Bu yıl ki eğitimlerini başarıyla tamamlayan bütün öğrencilerimizi kutluyorum, gözlerinden öpüyorum. Yaz tatili sırasında ilçemizde açtığımız kültür ve sanat merkezlerine hepinizi bekliyoruz, çok güzel etkinlikler düzenliyoruz. Farklı alanlarda açtığımız kurslara katılımınız gelişiminiz için çok önemlidir. Bir yandan tatil yaparken diğer taraftan sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere katılmayı ihmal etmeyin. Yoğun geçen bu dönem ki okul hayatlarını bugün tamamlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum. Öğrencilerimizden isteğimiz;  yaz tatilinde bir yandan dinlenirken diğer taraftan kitap okumayı asla ihmal etmesinler. Eğitim hayat boyu devam eder, her anımızı bu şekilde değerlendirmeliyiz. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum. Bütün eğitim camiamız başta olmak üzere öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize güzel bir yaz tatili temenni ediyorum.” diye konuştu.
Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu’da karnelerini teslim ettiği öğrencilere iyi tatiller dileklerini paylaştı.
Konuşmaların ardından karneler tek tek dağıtılırken, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da öğrencilere karnelerle birlikte satranç takımı hediye etti.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, karne dağıtımından sonra Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş ile birlikte mahalledeki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinledi.
Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş, Yeşilyurt Belediyesinin mahalleyi çok güzel hizmetlerle buluşturduğunu ifade edip, bölgeye kazandırılan fiziksel yatırımların yanı sıra sosyal ve kültürel projelerden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu.
 

Bakmadan Geçme