Kayısı Festivali Etkinlikleri Devam Ediyor

Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 25. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında

Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 25. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında "Malatya'da Dört Mevsim Fotoğraf Sergisi" ve “3 Dinin İbadetlerinin fotoğraflandığı “Cuma-Cumartesi-Pazar” Sergisi Açıldı.
İnönü caddesinde yer alan Doğa Cadde önündeki "Malatya'da Dört Mevsim Fotoğraf Sergisi" açılışını yaparak sergiyi gezen Vali Hulusi Şahin; “Malatya gerçekten Anadolu'nun çok güzel bir köşesi, her mevsim ayrı bir güzel. İlkbaharı ayrı, sonbaharı ayrı, kışı ve yazı bir birinden güzel görüntüler sağlıyor. Amatör ve profesyonel fotoğrafçılarımız yıl boyu çok güzel enstantaneler yakalamışlar. Belediye yarışma yapmış ve 500'ün üzerinde katılım olmuş, yarışmanın sonuçlarını burada sergiliyorlar"
Fotoğraf sanatçılarını tebrik eden Vali Şahin, "Bize çok güzel bir arşiv imkânı sağlamış oldular. Malatya'yı tanıtan her türlü dokümanda bu fotoğrafları kullanacağız." dedi.
Vali Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezinde içerisinde yer alan “3 Semavi Dinin İbadetlerinin fotoğraflandığı 5 sanatçıya ait 80 eserin yer aldığı “Cuma-Cumartesi-Pazar” Sergisini incelediler. 
Serginin 16. durağının Malatya olduğu ve 30 Temmuza kadar vatandaşlarımızın sergiyi gezebilecekleri bilgisi paylaşıldı.

Bakmadan Geçme