Karataş, Doğanşehir'de yatırımları ve çalışmaları inceledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, Doğanşehir İlçesi'nde yapılan yatırımları yerinde görmek için

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, Doğanşehir İlçesi’nde yapılan yatırımları yerinde görmek için Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ile birlikte çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş yapılan incelemenin ardından Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

MASKİ tarafından Malatya genelinde yapılan yatırım çalışmaları devam ediyor. Doğanşehir İlçesi’nde yapılan yatırımları inceleyen Karataş’a Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu ile birlikte ilgili birim amirleri de eşlik etti. Yapılan inceleme gezisi sonrasında heyet, Doğanşehir Belediye Binasına geçerek Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Malatya’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte ilçeye özellik su ve kanalizasyon konusunda büyük çalışmaların yapıldığını söyledi. Kavuncuoğlu, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan ilçemiz ile yakından ilgileniyor. Allah kendisinden razı olsun. Her zaman her yerde bir takım irili ufaklı sıkıntılar olabilir. Gürkan başkanımız iki yıl içerisinde ‘Asfaltsız yol kalmayacak, Susuz ev kalmayacak’ diyerekten yola çıkmıştı. Gerçekten de başkanımız ekibini sahaya sürdü. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum. MASKİ’de hizmet konusunda çözüm odaklı çalışmalarına devam ediyor” dedi.

MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş ise, Doğanşehir ilçesinde yapılan yatırımları, devam eden çalışmaları incelemek ve Doğanşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Durali Zelyurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak amacıyla ilçeye geldiklerini belirtti. Karataş, “Rahmetli Vahap Küçük’ten sonra görevi devralan Durali Başkanımıza başarı dilemek, yapılan ve yapılmakta olan çalışmaları değerlendirmek adına bir araya geldik. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda bütün ilçelerimizde yapılan yatırımları ve çalışmaları ciddi bir şekilde takip ederek gerekli incelemelerimizi yapıyoruz. 2020 yılı içerisinde bazı çalışmalarımız vardı. Bunların çoğunu tamamladık. Devam eden çalışmalarımız var. Yakın zamanda ihale edeceğimiz arıtma tesisimiz var. Kısa süre içinde ihaleyi tamamlayarak Doğanşehirli hemşerilerimizin kullanımına sunmak için temelini atacağız. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yapacağız. Sayın Durali Zelyurt Başkanıma yeni dönemde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MASKİ heyeti ilçemizde yapılan ve devam eden çalışmaları incelemek, ayrıca şahsıma hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için bizleri ziyaret etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. 4 aylık zaman zarfında MASKİ ile birçok çalışmalar yaptık. Polat Mahallesi’nde içme suyu hattının yenilenmesi, Topraktepe’de kanalizasyon yenileme çalışmaları gibi birçok mahallemizde çalışmalar yaptık. Çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın dediği gibi birkaç yıl içerisinde alt yapı ve üst yapı sorunumuz kalmayacak. Büyükşehir Belediyesi tüm ekibiyle çalışmalarına devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Sayın M. Yaşar Karataş’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü M. Yaşar Karataş Doğanşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Erkenek, Polat, Sürgü ve Kurucuova Mahallerini ziyaret ederek bir süre vatandaşlarla görüştü. 
 

Bakmadan Geçme