Karanlık Gece Yeniden Masaya Yatırıldı

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi Yeniden Masaya Yatırıldı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları tarafından istişare toplantısı düzenlendi. İstişare toplantısında 15 Temmuz hain darbe girişimi yeniden masaya yatırıldı. 

15 Temmuz Milli İrade Ocakları tarafından düzenlenen istişare toplantısında önce kuranı kerim okundu. Ardından o karanlık 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde yaşananlar sinevizyon gösterimi ile katılımcılara izletildi.

İstişare toplantısının açılış konuşmasını yapan 15 Temmuz Milli İrade Ocakları İl Başkanı Kazım Sevinç, o karanlık geceye değindi.

“DERNEĞİMİZ, GELECEĞİMİZİN İNŞASINA REHBERLİK ETMEYE DEVAM EDECEKTİR” Sevinç yaptığı konuşmada, “Derneğimiz, 15 Temmuz direniş ve milli irade ruhu mukaddes bir emanet olarak korunmaya ve geleceğimizin inşasına rehberlik etmeye devam edecektir. Ülkemizin her türlü vesayet ve terör odağına yönelik haklı mücadelesi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürülecektir. Son olarak bu ruhun gelecek nesillere de yaşatılabilmesi ve hain geceyi bir daha bu ülkenin yaşamaması için 15 Temmuz Milli İrade Ocakları olarak üzerimize düşen her türlü vazifeye hazırız ve elimizden geleni yapacağımızı belirtir, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı. STK Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Kayaoğlu ise, Fetullahçı Terör örgütünü eleştirdi.

“HALKININ ÜZERİNE KURŞUN SIKACAK KADAR ZALİMLEŞTİLER” Kayaoğlu yaptığı açıklamada, “Temelden evlatlarımızı, çocuklarımızı emanet ettiğimiz Allah ile aldatan zalimler çıktı ve FETÖ terör örgütünü oluşturdular. Bunlar ne yaptı? En sonunda halkının üzerine kurşun sıkacak kadar zalimleştiler. Emniyet Genel Müdürlüğü’nüm özel harekat daire başkanlığının üzerine bomba atacak kadar zalimleştiler. Kendi özel harekat polislerine bomba atacak kadar alçaklaştılar. Netice itibariyle 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirdiler. Maalesef halkın dirayetli duruşu, imanlı duruşu buna engel oldu. Maalesef bunu hayata geçiremediler” dedi.    15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ da, 15 Temmuz gecesi, “Neden, Niçin ve Nasıl” yaşandı sorularına cevap verdi.

Uludağ konuşmasında, “15 Temmuz gecesi neden, niçin ve nasıl yaşandı? Siyaseti hep kendi aramızda konuşurken gerek evimizde gerekse sokaklarda bunları hep beraber istişare ederken hepimiz şunu söylüyorduk. Kim gelirse gelsin, adı, fikri, zikri ne olursa olsun ama talimat aldıkları yer bellidir diye dile getiriyorduk. Dış odaklı hainler kendilerinin fikrine, zikrine uymayan iktidarlar geldiğinde özellikle biraz daha muhafazakar bir iktidar bu ülkenin başına, yönetime geldiğinde bir şekilde bunları bu yönetimden alıkoymuşlardır” diye kaydetti. 

Bakmadan Geçme