Karadağ, Biz Ülkenin Geleceğine İktidara Talibiz

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi Malatya İl Teşkilatı ve Gelecek Partisi Kültür ve Turizm Politikalar Başkan Yardımcısı Yeşim Karadağ,

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi Malatya İl Teşkilatı ve Gelecek Partisi Kültür ve Turizm Politikalar Başkan Yardımcısı Yeşim Karadağ, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Ferhat Esener, Savunma ve Sanayi Teknoloji Politikaları Başkanı Engin Keskinel, Kurucular Kurulu üyesi Fatma Aydın Ateş Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret etti.

Kültür Turizm Politikaları Başkan Yardımcısı ve Gelecek Parti Genel Başkan Yardımcısı Yeşim Karadağ, özgür bir basın için parti programlarında buna yer verdiklerini belirterek, Gelecek Partisinin bu konuda çalışmalar yaptığını belirtti ve basın mensubu kardeşlerimizin haklarını koruyarak onları asla mağdur etmeyeceklerini dile getirdi.

 Karadağ, Gelecek Partisi olarak bizler muhalefete değil, Ülkenin İktidarına talibiz. Adalete, Liyakata Hak ve Özgürlüklere talibiz. İnsanca Yaşamaya ve yaşatmaya talibiz dedi.

Gelecek Parti Genel Başkan Yardımcısı Yeşim Karadağ, Bizleri bu gün burada misafir eden Anadolu Basın Birliği yöneticileri ve başta dernek başkanı Zeki Dağ’a ve yine tüm yönetici ve üye kardeşlerini Partim adına teşekkür ediyorum dedi.

Bizler Malatya’yı kendi evimiz gibi görüyoruz ve bende Malatyalıların geliniyim Benim Eşim Darendeli'dir.  Bende bir Malatyalı olarak Malatyalı hemşerilerimi seviyorum.  Ayrıca sizlere Genel Başkanımız Sayın Davutoğlu’nun Malatyalı hemşerilerimize selamlarını getirdik dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  Türkiye ve Malatya’da teşkilatlanan Gelecek Partisine başarılar dileyerek bizleri ziyarete gelen Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve misafirlerimize teşekkür ediyorum ve kendilerine başarılar diliyorum dedi.

Siyasi Partilerin çokluğu ve Çok Seslilik Demokrasinin vaz geçilmez unsurudur. Güçlü bir siyasi Parti güçlü bir muhalefet demektir.. Muhalefet her zaman halkın sesi olmalıdır. Bu vesile ile Türk Demokrasisine ve Türk Siyasetine yanı katılan Gelecek Partisi'ne başarılar diliyorum…  Biz yerel medyanın ciddi anlamda maddi ve manevi desteğe ihtiyacı vardır.  Medya Milletin ve muhalefetin her zaman sesi olmuştur yüzden yerel medyanın desteklenmesi için sizlerin ve milletin sesi olması için ayakta kalması gerekmektedir. Umarım Medyanın sorunlarına siz ve partiniz sahip çıkarsınız. Tekrar bizleri ziyaretinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim dedi.

Bakmadan Geçme