Kaplan'ın Fetö ile Mücadelesi Tüm hızıyla devam ediyor

Gazeteci-Yazar Mustafa Kaplan, sosyal paylaşım kişisel sayfasından dikkat çekici bir konuya temas etti. Kaplan Cübbeli hakkındaSarıkla cübbeyle dolaşan bu şaklabanın kendi câmiasındaki adı 'Rasputin'dir, duymayanlar Google hocaya sorsun.

Gazeteci-Yazar Mustafa Kaplan, sosyal paylaşım kişisel sayfasından dikkat çekici bir konuya temas etti. Kaplan Cübbeli hakkında;Sarıkla cübbeyle dolaşan bu şaklabanın kendi câmiasındaki adı 'Rasputin'dir, duymayanlar Google hocaya sorsun ifadelerine yer verdi.

Gazeteci-Yazar Mustafa Kaplan Sosyal medya kişisel sayfasından Feöt İle mücadelesine devam ediyor. Arşivlerini bir bir sıralayan ve tüm fetö ve gladyo ayağını gözler önüne sermeye açıklamaya son hız devam ediyor.

Bugün paylaştığı ve tartışmaya açık bile olmayan delilleri sıraladı. Mustafa Kaplan'ın bugünkü delilleri ve görüntülerini sıralıyoruz.

Bugün İslâm Alemi için kutlu bir buluşma gerçekleşmiş. PTY'nin mutlak vekil vârislerinden Cübbeli Ahmet Efendi, PNY'nin mutlak vekili Hüsnü Bayramoğlu'nu ziyâret etmiş. Bayramoğlu'nun resmî sitesindeki habere göre, "mesâil-i ilmiye müzâkere edilmiş" imiş. Sevinmemek mümkün mü? Şimdi hâdiseyi azıcık tahlil edelim bakalım.
Bu ülkeyi kökünden ele geçirmeyi kafaya koyan Gladio-Vatikan konsorsiyumu, 60 sene önceden dört temel yapılanmaya gitti: 
1. PDY-1 (Paralel Devlet Yapılanması). Bunu 15 Temmuz'da ülke iliklerine kadar hissetti. 
2. PDY-2 (Paralel Din Yapılanması). Bu konunun daha kapağı bile açılmadı.
3. PNY (Paralel Nurculuk Yapılanması). Yıllardır bu fakirin dikkat çekmeye çalıştığı, şimdi ise ameliyat masasına yatırdığı maraz.
4. PTY (Paralel Tarikat Yapılanması). Sol görüşlüler hâriç, bu sahaya da kimse dokunmaya cesâret edemiyor.
İşte bugünkü buluşmayı gerçekleştiren taraflardan Cübbeli Ahmet Efendi, PTY'nin bir kolunda mutlak vekil olabilmek için kılıktan kılığa giriyor. Biz Fetö Kumpasıyla içeri atılınca bu hoca kılıklı şaklaban tv ekranlarına çıkmış, bizim resimlerimizi göstererek, "Ben bunlardan değilim!" demişti. Arşiv unutmaz!
Sarıkla cübbeyle dolaşan bu şaklabanın kendi câmiasındaki adı "Rasputin"dir, duymayanlar Google hocaya sorsun. Asıl mahareti hurma gurmeliğidir. Cezayir, Fas, Tunus hurmalarının tadından en iyi anlayanlardandır. Bunun için de dedektör olarak gümüş çubuklar kullanmaktadır. Her şeyin ticaretini yaparken, hurma ticareti yaptığı da mahfillerde konuşulmaktadır. Jet Fadıl'la, jetskylerle anılan bu fırıldak şovmen, PNY'nin mutlak vekili Hüsnü Bayramoğlu ile hangi ilmî mes'eleleri konuşmuş acaba? Bayramoğlu ancak şoförlük ilmini bilir, şovmen de fırıldak ilmini!
Bu ikilinin tek ortak yönleri, Fetönün ilmen belini kıran Tahşiye Yayınlarına ve mensublarına karşı oluşlarıdır. Cübbeli Rasputin alenen bizden olmadığını beyân ettiği gibi, Bayramoğlu da her fırsatta Molla Muhammed hocamızı ve Fetöyü fikren bitiren eserlerini alenen hedef almakta; bu ikili böylece Fetöye lojistik destek vermektedirler.
Bugün Çağlayan adliyesinde Tahşiye Kumpası da'vâsının ikincisi başlamıştı; bu iki Tahşiye karşıtının aynı gün bir araya gelmeleri tesadüf müdür? Elbette ilgililer uyumuyordur. Biz Cübbeli Rasputin'e de günü gelince sayfa açacağız, şimdilik kendisine bir soru ile bitirelim:
Sevgili Rasputin! Hüsnü abine de Cezayir hurması hediye götürdün mü? Götürmediysen ayıp etmişsin ha!

Bakmadan Geçme