Kanbay ,Hekimhan ve Arguvan'da incelemelerde bulundu

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ilçe ziyaretleri kapsamında bu hafta Arguvan ve Hekimhan İlçelerini ziyaret ederek, okullarda incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ilçe ziyaretleri kapsamında bu hafta Arguvan ve Hekimhan İlçelerini ziyaret ederek,  okullarda incelemelerde bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, incelemelerde bulunmak ve ilçelerde görev yapan yönetici ve öğretmenler ile istişarede bulunmak üzere ilk önce Arguvan ilçesini ertesi gün ise Hekimhan ilçesini ziyaret etti.
İlçe ziyaretlerinde ilk önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay , ilçelerdeki okulların  genel durumu hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden bilgi aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ziyaretinin ardından okulları ziyaret ederek, öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrenciler ile bir süre sohbet ederek, öğrenciler ile yakından ilgilendi. Ayrıca öğrencilere Covid-19 kurallarına uyulması üzerine tavsiyelerde bulundu. 
Okul bahçelerinde öğrencileri görmekten  çok mutlu olduğunu dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, ‘’ Bizim önceliğimiz geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlığı ve çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizin sağlığıdır. Tedbirlere ne kadar uyarsak o kadar az etkileniriz. Hepimize düşen görev kurallara dikkat etmektir.’’ dedi.
 İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ziyaret ettiği okullarda öğretmenler ile toplantı yaparak, öğretmenlerin sorun ve önerilerini dinledi.
 

Bakmadan Geçme