Kalı,'Basın Mensuplarını Meslektaşlarımız Olarak Görüyoruz'

Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı

Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Malatya’da basın mensuplarıyla her zaman bir aile gibi iç içe olduklarını ifade etti.

Gözde Sağlık Grubu, her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerine bir yenisini daha ekledi. Grup, Sıtmapınarı’nda bulunan hastanenin kafeteryasında basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. İftar yemeğine; Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, cemiyet ve dernek başkanları ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

İftar sonrası konuşan Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, basın mensuplarına iftarda kendileriyle birlikte oldukları için teşekkür etti.

Kalı, Gözde Sağlık Grubu’nun basınla birlikte iftar yemeğinin geleneksel hale geldiğini belirterek, “Bu iftar yemeği bizim için ayrı bir şeref ve onurdur. Basın mensuplarıyla bir arada olmak bize onur, güç, aile ortamı ve sıcaklık veriyor” dedi.

Malatyalıların Ramazan Bayramını tebrik eden Kalı, “Nice mutlu, huzurlu bayramlar temenni ediyorum. Basın mensuplarımız zor şartlarda görevlerini icra ediyorlar. Her zaman basın mensuplarımızın yanındayız. Basın mensupları, meslektaşım olarak gördüğüm bir gruptur. Uzun yıllar bu mesleği yapan değerli ağabeylerimiz var. Basın mensuplarımızın da bayramlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme