İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığından ABYB'ye ziyaret

İYİ Parti Malatya İl Kadın politikaları Başkanı Eda İzci ve Yönetimi Anadolu Basın Yayın Birliği(ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti

İYİ Parti Malatya İl Kadın politikaları Başkanı Eda İzci ve Yönetimi Anadolu Basın Yayın Birliği(ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti
Ziyaret programları kapsamında saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Malatya İl Kadın politikaları Başkanı Eda İzci, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ‘in Önemli projelerinden olan ‘’Kapı Çal Gönül Al’’ projesini sunarak, Başkan Yavuzkurt ve Yönetimine proje hakkında açıklamalarda bulundu.
Yapılan saha çalışmaları ve ziyaretler ile ilgili Başkan İzci, “il kadın politikalarımızın ziyaret programları ve ‘’Kapı çal gönül al’’ projesi her geçen gün daha fazla ses getiriyor. Ziyaretlerimizde ‘’bizimle olmak için nedenleriniz’’ konu başlığıyla hazırlamış olduğumuz broşürleri vatandaşlarımıza dağıtıyor, projelerimizi anlatıyoruz. İyi Parti iktidarında zengin, mutlu ve güçlü bir Türkiye hedefiyle çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız’’şeklinde konuştu. 
 ‘’BİZİMLE OLMAK İÇİN NEDENLERİNİZ’’konusunu da maddeleyen Başkan İzci,
‘’0-36 aylık çocuklara sağlık taramaları yapılacak, çocukların sağlıklı büyümeleri için mama, gıda, bez gibi çeşitli ihtiyaçları sosyal destekle sağlanacaktır. 
Gençlerimizin daha rahat yaşaması için, ihtiyaç sahibi her gencimize ayda 1700 tl verilecektir. 
Üniversitelerde okuyan gençlerin kredi borçları silinecek, sosyal sorumluluk projeleriyle bu sorun ortadan kaldırılacaktır. 
Kadınların işsizliğinin önlenmesi için okul, kreş gibi kurumlarda çalışmalarına imkân tanınacak 750 bin kadına iş imkânı sağlanacaktır. 
Yoksul 4 milyon hanedeki kadına aylık 1700 tl nakdi destek verilecektir.
 İşini kaybeden vatandaşlarımızın yeni iş bulana kadar kirası 12 ay süre ile kira sigortası tarafından ödenecektir.
 EYT kategorisinde yer alan 4.7 milyon kişinin tamamı yeni yapılacak düzenlemeden adaletli bir şekilde istifade edecek haksızlıklar giderilecektir.
 Kadınlar ve gençler için minimum ödeme yılı kaldırılacak, mikro emeklilik sistemiyle insanımızın yaşam kalitesi arttırılacaktır. 
İnsanlarımızın hastane kuyruklarında beklemesi önlenecek, randevu sistemi değiştirilerek vatandaşlarımızın kısa sürede tedavi olması sağlanacaktır.
 Sığınmacılarla ilgili temel politikamız, “sığınmacıların, insani değerlerimize ve ülkemizin taraf olduğu uluslararası hukuk esaslarına göre her insanın kendi vatanında yaşama ve göçmenlerin ülkelerine geri dönüş hakkı gözetilerek, her hal ve şartta ve mümkün olan en makul sürede, 2011 yılı öncesinde yaşadıkları yerleşim yerlerine dönmeleridir” 
Evsiz, yaşlı, bakıma muhtaç, eşinden ayrılmış ve ihtiyacı olan kadın-erkek, maddi durumu el vermeyen insanlarımız, yapılacak sosyal konutlarda hayatlarını devam ettirebileceklerdir. 
Asgari ücretlilerin daha rahat yaşaması için gerekli adımlar atılacak, siyasi istismar konusu edilmesi engellenecek, işverenin yükü devlet desteğiyle hafifletilecektir. 
Uzun süreli işsizliğin önüne geçilecek, insanımızın belirli alanlarda donanımlı olmasına imkân tanınarak özel sektör – kamu ortaklığı ile istihdam edilmesi sağlanacaktır.
 Tarım reformu ve yeni sanayi hamleleriyle işsizlik sorununa çözüm üretilecektir’’ifadelerine yer verdi.
Anadolu Basın Yayın Birliği(ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, Başkan İzci ve Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti, memnuniyetlerini dile getirdi. Kadınların hayatın her alanında var olmasının önemine dikkat çeken Başkan Yavuzkurt,’’kadınlar el ele verirse her işin üstesinden gelir. Üstlenmiş olduğunuz sorumluluğun bilinciyle çıkmış olduğunuz yolda hepinize başarılar diliyorum’’dedi

Bakmadan Geçme