İş İnsanı Eski'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Dilara temizlik site yönetimi Süleyman Eskı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Dilara temizlik site yönetimi  Süleyman Eskı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Tarih boyunca esareti asla kabul etmeyen Büyük Türk Milleti, parçalanamaz bir bütündür diyen Süleyman ESKİ; “Bütünlüğümüze, birliğimize ve kutlu topraklarımıza göz diken hainler kirli emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti, tarihi boyunca türlü hainliklerle karşılaşmış, üstün feraseti ve dik duruşuyla hainlere en ağır şekilde cevabını vermiş ve bertaraf etmiştir.
Şanlı tarihimizde yapmaya çalıştıkları gibi 15 Temmuz gecesinde de alçakça girişimde bulunarak bizi bölmeye, parçalamaya çalıştılar.
Bütün dünya bilsin ki; hainler, Güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Büyük Türk Milleti karşısında diz çökmeye mahkûmdurlar.
Dün başaramadılar, yarın da asla başaramayacaklar.
İçeride ve dışarıda kutlu vatanımıza göz koyan tüm şer odakları, daima güçlenerek büyüyen Türkiye'mizin önünde asla duramayacaktır.
Şanlı al bayrağın gölgesinde, kutlu vatan toprakları üstünde yaşayan mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Büyük Türk Milleti’nin her bir ferdini hürmetle selamlarken, tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.
Bir memleketin saha bakımdan büyüklüğü onun gerçek büyüklüğünü ifade etmez ve bir milleti millet yapan arazisi değildir. 249 Şehit daha 249 çift göz daha kapandı hayata. 249 ananın daha hıçkırıkları karıştı toprağa. 249 baba daha ağladı evladına. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun. Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir.... 
İlelebet ve daima Ne Mutlu Türk'üm Diyene. "ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme