İnönü Üniversitesi Orkestra ve Çoksesli Korosu Konseri Düzenlendi

İnönü Üniversitesi Müzik Öğretmenliği programı öğrencilerinden oluşan Orkestra ve Çoksesli Korosu tarafından Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde konser düzenlendi.

İnönü Üniversitesi Müzik Öğretmenliği programı öğrencilerinden oluşan Orkestra ve Çoksesli Korosu tarafından Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde konser düzenlendi.

Orkestra şefliğini Müzik Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ersan Çiftçi, Çoksesli koronun şefliğini ise Öğr. Gör. Oktay Ceviz’in yönettiği konsere Konservatuar Müdürü Prof. Dr. Ünal İmik, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Eyüp İzci, Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemal Yurga, Dr. Öğr. Üyesi Kübra Dilek Tıknaz, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dr. Öğr. Mehmet Güneş Açıkgöz, Arş. Gör. Ferdi Karaönçel, Turgut Özal Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Olcay Korkmaz, Dr. Öğr. Üyesi Tuna Taşdemir ile öğrenciler ve müzikseverler katıldı.

İnönü Üniversitesi Orkestrası ve Çoksesli Korosu’nun düzenlediği konserde birçok eser icra edildi. Yoğun ilgi gösterilen konser, Prof. Dr. Ünal İmik, Doç. Dr. Eyüp İzci ve Prof. Dr. Cemal Yurga’nın Müzik Öğretmenliği öğrencilerine çiçek takdim etmesinin ardından son buldu.

Bakmadan Geçme