İnönü Üniversitesi 165 Personel Alacak

İnönü Üniversitesi Sağlık personeli, Temizlik personeli, Büro Personeli ve Hemşire bölümlerine toplamda 165 personel alımı yapacak.

İnönü Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 165 kişilik boş kadro ile bünyesindeki eksikliği karşılamak adına ilan yayımladı. Söz konusu yayımlanan personel alımı ilanı ile 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesinde göre 4/B maddesi kapsamında Herhangi bir Mülakat yapılmaksızın Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Üniversitenin 6 temizlik personeli, 3 büro personeli, 71 sağlık teknikeri, 85 hemşire kadrosu için duyurduğu alım ilanının başvuruları 30 Haziran – 20 Temmuz tarihleri arasında İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna yapılabilecek.

Başvuru için istenen belgeler şu şekilde; Başvuru dilekçesi, e-devlet üzerinden alınan mezun belgesi çıktısı, nüfus cüzdanı fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, deneyim ve/veya belgelendirme istenen kadrolarda Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet döküm belgesi, Dil şartı istenen pozisyona başvuracak adaylar için YDS, YÖKDİL veya Yükseköğretim Kurumu Başkanlığınca eşdeğerliliği kabul edilmiş yabancı dil sınav Sonuç Belgesi, Uyku Uzmanı Sertifikası istenilen pozisyona başvuracak adaylar için Uyku Uzmanı Sertifikası, Destek (Temizlik) Personeli pozisyonuna başvuracak adaylar için MEB Onaylı Hijyen Belgesi.

 

Bakmadan Geçme