İlk Kez Milli Formayı Giyen Keskin'in Başarısı

Malatyalı Milli Atlet Gizem Keskin, yarışmada başarılı döndü.


15-Mayıs 2021 tarihinde Romanya’da yapılan takımlar kros şampiyonasında Türk koşucular takım halinde ikincilik elde ettiler.
Sekiz ülkeden on sekiz sporcunun mücadele ettiği şampiyonada ilk defa milli formayı giyen Malatyalı atlet Gizem Keskin yaptığı derece ile takımının ikincilik sırasını almasına vesile oldu. Halen Bingöl üniversitesi beden eğitimi spor öğretmenliği okuyan Gizem Keskin; ilkokul yıllarından bu tarafa atletizm sporu ile ilgilendiğini belirterek bu güne kadar bir çok defa Türkiye şampiyonlukları ve il birincilikleri kazandığını belirterek 5000-10000-3000 metre mesafelerinde atletizm koşuyucusuyum bu günlere gelmemde büyük emeği olan değerli hocam; Mahmut Alucluerin bu başarımda çok büyük emekleri var diyerek sözlerine devam eden Gizem Keskin 15. Mayıs 2021 tarihinde ilk defa milli sporcu olarak ülkemi temsil ettim. 
Katıldığım ilk uluslararası müsabakada derece yaptığım içinde çok mutluyum ve gururluyum diyerek sözlerini tamamlayan Gizem Keskin’e Malatya Gündem Özel ailesi olarak bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz.

Kaynak: malatyagundemozel.com

Bakmadan Geçme