İlk Aşure Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığından

Turgay Şengönül'ün başkanlığında önemli işlere imza atan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı

Turgay Şengönül’ün başkanlığında önemli işlere imza atan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Muharrem ayı münasebetiyle Aşure İkramı etkinliği düzenleyerek gönüllere dokunmaya devam etti.

Göreve geldiği ilk günlerden itibaren, insan ayrımı yapmadan “yaradılanı yaradandan ötürü seven” bir anlayışla Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’nın faaliyetlerini yürütmesinde büyük gayretler sarf eden Başkan Şengönül, tüm teşkilat mensuplarının, gönüldaşların ve vatandaşların katılımıyla Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı önünde düzenlenen Aşure İkramı etkinliğinde kendi elleriyle aşure ikramında bulundu.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği ve aşurenin tadının sadece damaklarda değil, gönüllerde de müstesna bir tat bıraktığı ikramla ilgili olarak yaptığı açıklamada Başkan Şengönül, hiçbir insan ayrımı yapmadan, adeta bir aşure gibi bir araya gelmiş olan milletimize hizmet etmeyi ön plana alan bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. 

Konuşmasının devamında ise, Ülkü Ocakları’nın birleştirici gücünü bir kez daha tüm Malatya’ya gösterdiğini ifade eden Başkan Şengönül, “Ebediyen var olsun Ülkü Ocakları’mız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme