İlim Yayma Cemiyeti'nden Başkan Polat'a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün,

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Hüseyin Özdemir’i ve İlim Yayma Cemiyeti Malatya Şube Başkanı Mustafa Özkan’ı makamında ağırladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat: “Bugün İlim Yayma Cemiyetimizin Genel Başkanı Yusuf Tülün ağabeyimiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın Yerel Yönetimlerden sorumlu danışmanı Hüseyin Özdemir başkanımız Malatya’mıza teşrif ettiler. Bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanımız, hem İlim Yayma Cemiyeti çerçevesinde hem de siyasi geçmişinde Belediye Başkanlığı yapmış olması hasebiyle örnek aldığımız bir büyüğümüz. Tecrübeleri bizim için önemli. Büyüklerimizin tecrübelerinden her daim istifade etmemiz geleceğimizi doğru planlamamız için yönlendirici olacaktır. İlim Yayma Cemiyeti bu ülkenin bel kemiğidir. Kurulduğu ilk günden itibaren özellikle öğrenci eksenli olmak üzere çok yoğun çalışmalar yapıyorlar. Bizler yerel yöneticiler olarak daha çok kamusal alanda faaliyet gösteriyoruz. Toplumun asıl dönüşümü, toplumun kılcal damarlarına nüfus etmek cemiyet ve derneklerimiz kanalıyla olmakta, çünkü buralarda gönüllük esaslı çalışma var. Bu da işin ihlasını maneviyatını daha da çok arttırıyor. Ziyaretlerinden dolayı kıymetli Genel Başkanıma ve Hüseyin Özdemir Başkanıma teşekkür ediyorum.” dedi.

“Başkanımız geçmişte bıraktığı izlerini bundan sonra da sürdürecektir”

Uzun yıllardan beri aynı çizgide yürüyen iki gönüldaş olduklarını ifade eden İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün “Özellikle Sayın Başkanımızı ziyaret etmek için buradayız. Ümit ediyorum ki Başkanımız geçmişte bıraktığı izlerini bundan sonra da sürdürecektir ve Malatyalılar kendisinden yararlanmaya devam edecektir.  10 yıl belediye başkanlığı yapmış bir kardeşi olarak, bizler de kendisine başarılar dilemeye geldik. Dostlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugün günlerden Malatya diyerek şehri doya doya yaşamaya çalışıyoruz. Malatya’da olmak bizim için büyük ayrıcalık. Malatya’ya İlim Yayma Cemiyeti olarak hizmet etmeye çalışıyoruz. Sevgili Başkanıma bu harika ev sahipliği için çok teşekkür ediyor, tüm Malatya’ya sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Hüseyin Özdemir ise “Hacı Uğur Polat Başkanımızın Malatya’ya çok büyük hizmetlerde bulunacağına inancımız tam

Bakmadan Geçme