İHH'dan Vefa Sosyal Destek Projesine Destek

İHH'dan Vefa Sosyal Destek Projesine Destek

İHH İnsani Yardım Derneği Corona Virüsü sonrası ülkemiz genelinde Vefa Sosyal Destek Hareketi adıyla evde kalan 65 yaş üstü yaşlı ve muhtaç ailelere ihtiyaçlarını karşılama seferberliği kapsamında Elazığ’da 256 aileye ihtiyaçlarını ulaştırdı.

Yıllardır dünyanın bütün mazlum coğrafyalarında ve ülkemizin bütün yanında mazlum, mağdur ve ihtiyaç sahiplerine neye ihtiyacı varsa ulaştıran İHH İnsani Yardım Derneği, tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü kapsamında da üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam ediyor.

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği ülkemiz genelinde İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Vefa Sosyal Destek Hareketi adıyla evde kalan 65 yaş üstü yaşlı ve muhtaç ailelere ihtiyaçlarını karşılama seferberliği kapsamında gıda ve temizlik malzemesine ihtiyaç duyan ailelere ihtiyaçlarını ulaştırmaya başladı.

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Vefa Sosyal Desteği kapsamında bugüne kadar AFAD depolarında hazırlanan paketleri 10 araç ve 25 kişilik bir ekiple belirlenen noktalarda 256 aileye ulaştırdı.

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Başkanı Metin Kılıç İHH’nın uzun yıllardır mazlum ve ihtiyaç sahipleri ile hayır sahipleri arasında köprü olmaya devam eden bir kuruluş olarak Corona virüsü sonrası süreçte de üzerine düşen görevi yerine getirdiklerini, Vefa Hareketi kapsamında da çalışmalarda aktif olarak görev almaya devam edeceklerini kaydetti.   

Bakmadan Geçme