İHH'nın Ramazan Yardımları Ay Boyunca Sürecek

Geleneksel hale gelen İHH'nın Ramazan yardımları çok çeşitli sosyal etkinliklerle birlikte Ramazan'ın güzelliğine uygun bir şekilde ay boyunca devam edecek.

Geleneksel hale gelen İHH’nın Ramazan yardımları çok çeşitli sosyal etkinliklerle birlikte Ramazan’ın güzelliğine uygun bir şekilde ay boyunca devam edecek.
İHH Elazığ Şubesinden yapılan açıklamada Ramazan ayı boyunca devam edecek etkinlikler hakkında şu bilgiler verildi: “Ramazan paylaşınca güzel” diyerek yola çıktığımız bu yıl ki Ramazan paketi dağıtımlarımızda kadın gönüllülerimizin özverili çalışmasıyla çalınmadık kapı, ulaşılmadık dar gelirli ve yetim evi kalmamasına çalışıyoruz. Kadın gönüllülerimiz başta olmak üzere tüm gönüllülerimiz ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olacağız. Gönüllülerimiz bazen maddi yardımlarla bazen de ayni yardımlarla kimsesizlerin kimsesi olmak için uğraşıyor. 
Öncelikle 350 yetim aileye kıyma, tavuk, yumurta ve zenginleştirilmiş gıda kolisi ile un dağıtımı yaptık. Ocağı tütmeyen ev kalmasın diyerekten mağdur ailelerimize 1200 kg sebze dağıtımı yapıldı. Bu yardımları Ramazan boyunca da inşallah dağıtmaya devam edeceğiz. 600 yetim çocuğumuzun bayramlık kıyafetlerini alarak onlarla bayramı erkenden yaşayacağız. Elazığ Belediyesi ile beraber “15 Ramazan Dünya Yetim Günü” dolayısıyla 350 yetim ailemizle iftar açarak yetimlerin yüzünde tebessüm olmaya çalışacağız.
Haftanın iki üç günü ailelerinden uzak yerli ve yabancı öğrencilerimizle birlikte bir aile sıcaklığı ile iftar açacağız. Mübarek Ramazan ayı boyunca fitre, zekât nakdi yardımlar ile dar gelirli ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca yurt dışı iftar projelerine katkı sağlayacağız.
Ramazan'ın paylaşma, yardımseverlik ilkelerine uygun olarak tüm aziz hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz”.
 

Bakmadan Geçme