Hıncal Uluç Özür Dilemelidir

Sabah gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç'un a Haber'de '90'a' programında ve Sabah gazetesinde yazdığı 'Yaşa Fener' başlıklı köşe yazısı ile ilgili İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Cem Parlak tepki gösterdi.

Sabah gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç’un  a Haber’de “90’a” programında ve Sabah gazetesinde yazdığı “Yaşa Fener” başlıklı köşe yazısı ile ilgili İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Cem Parlak tepki gösterdi.

Yaptığı yazılı açıklamada, Hıncal Uluç haddini aşan konuşma ve yazı yazmıştır diyen Cem Parlak şu açıklamayı yaptı:

“Yaşını başını almış ve basında sözüne itibar edilen 85 yaşındaki Hıncal Uluç hiçbir hassasiyete bakmadan Malatya'mız hakkında hadsiz konuşmalar yapmıştır. Alenen bir Anadolu kulübünün başarısını görmeyip futbol içinde artık normal karşılanacak hareketleri bahane göstererek bir başarı örneği gösteren Yeni Malatyaspor’umuzun kaptanı üzerinden Malatya’mıza büyük saygısızlık yapmıştır. A Spor ve Sabah gazetesi yöneticilerin bir an önce bu saygısızlığın telafisi için yaşını başını almış 85 yaşındaki yazarını uyarıp Yeni Malatyaspor’dan ve Malatyalılardan özür dilemelerini söylemelidirler.”

Bakmadan Geçme