Himyaçder Yönetiminden İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'e Ziyaret

Himyaçder Yönetiminden İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'e Ziyaret

       Genel Merkezi Malatya’da bulunan Kısa adı HİMYAÇDER olan Himayeye muhtaç Yaşlılar ve Çocukları Koruma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı A. Ece Budan ve Yönetim Kurulu Geçtiğimiz günlerde Emniyet Müdürlüğü kararnamesiyle Malatya Emniyet Müdürü olarak atanan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
       Ziyaret esnasında HİMYAÇDER Genel Başkanı A. Ece Budan Derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdiği konuşmasında “ Malatya’ya atanan Sayın İl Emniyet Müdürümüz Ercan Dağdeviren müdürümüze Malatya’mıza hoş geldin diyoruz. 
        Derneğimiz kurulduğu günden bu yana birçok başarılı çalışmalara imza atmış, gönüllülük esasına göre çalışan bir oluşumuz. Toplumun kanayan yarası olan birçok alanda yönetim kurulumuz ile birlikte Devletimizin bir çok kurumuyla koordineli çalışarak arada köprü vazifesi görüyoruz. 
       Malatya her zaman huzurlu iller sıralamasında ilk sıralarda yerini almıştır. Burada en büyük başarı Emniyet teşkilatımızındır. Özverili ve başarılı çalışmaları neticesinde halkımız güvenle gecenin saat 3 ünde dahi istediği yere rahat gidebiliyor. Burada halkımızın ve bizlerin güveni tamdır. 
        Sayın Ercan Dağdeviren Müdürümüzün hizmet çıtasını daha üst seviyelere çıkaracağına yürekten inanıyoruz. Bizde HİMYAÇDER Ailesi olarak kendilerine hayırlı olsun diyor. Çalışmalarında üzerimize düşen her konuda yanlarında olacağımızı belirtir başarılarının devamını diliyoruz. “
       Malatya il emniyet müdürü Ercan Dağdeviren ise “ Malatya’da genel merkez olarak faaliyet göstermeniz çok güzel. Malatya gerçekten güzel bir il. Halkı sağduyulu Devletinin her zaman yanında olmuş bir ilimiz. Malatya’da halkımızın huzuru için ekiplerimizle birlikte daha gayretli olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşımızın güven ve huzuru için suçlularla mücadelemizde elbette sizler gibi sivil toplum kuruluşlarımızla, halkımızla hep istişareler içerisinde olacağız. 
        Malatya Doğu ile Batıyı birbirine bağlayan önemli bir ilimiz. Suçlularla mücadelemiz en üst seviyede devam edecektir bundan Malatya halkımız emin olsun. Hiç kimse Malatya halkımızın huzurunu bozmaya yeltenmesin. Buna müsaade etmeyeceğiz “ diye belirtti.   
 

Bakmadan Geçme