Hill's Kedi Maması Alırken Dikkat Edilecekler - Zoo.com.tr

Kedinizin Beslenme İhtiyacını Karşılayan Mamalar Tercih Edin

Kedi maması seçimi, ailenizin değerli üyesi kediniz için çok önemli bir karar. Doğru mama, kedinizin hayatı boyunca sağlıklı kalmasına yardımcı olurken diğer taraftan enerjili kalmasına ve ideal kilosunu korumasına da destek olur. Aynı zamanda mama, kedinizi mutlu eden bir lezzet sunmalı. Sevimli dostunuza mama satın almak istediğinizde bu zorlu bir karar olabilir. O kadar fazla marka, lezzet ve formül var ki, dostunuz için en iyisini bulmakta güçlük çekebilirsiniz. Bu nedenle, mama alışverişi yaparken bazı önemli detaylara dikkat etmeyi unutmamalısınız. İşte o önemli hususlar…

Kedinizin Beslenme İhtiyacını Karşılayan Mamalar Tercih Edin

Her kedinin beslenme gereksinimi farklıdır. Yavru, yaşlı ve yetişkin kediler için farklı formülasyonlar geliştirilmesinin nedeni de budur. Örneğin, kediniz yavru ise onun için özel olarak üretilen yavru kedi mamalarından satın almalısınız. Kedi maması satın alırken kedinizin aktivite düzeyini hesaba katmanız gerekiyor. Çünkü bazı kediler çok hareketli olabilir ve daha fazla kalori almaları gerekebilir. 

Daha az aktif kediler için kalorisi yüksek olan bir mama tercih ettiğinizde sevimli dostunuz kilo problemi yaşayabilir. Hatta bu durum birçok sağlık sorununa da neden olabilir. Kedinizin herhangi bir sağlık problemi varsa bunu da göz ardı etmemeniz çok önemli. Örneğin, bazı kedilerde gıda alerjisi yaygın bir rahatsızlık. Mamada yer alan yaygın bileşenlere karşı hassasiyeti olan bir kediniz varsa, sınırlı içerikli formüller seçmelisiniz.

Kaliteli Markaların Ürünlerini Satın Alın

Piyasada çok fazla kedi maması markası bulunuyor. Peki, hangisi kediniz için en iyi? Öncelikle mama satın alırken mutlaka tanınan ve güvenilir ürünler sunan markalara yatırım yapmalısınız. Evcil hayvan mamaları söz konusu olduğunda en çok tercih edilenler arasında yer alan Hill’s kedi maması, kedinizin yaşı ve beslenme gereksinimleri ne olursa olsun onlarca seçenek sunar. 

Nestle imzasıyla satışa sunulan Pro Plan kedi maması türleri de bir diğer seçeneğiniz. Kedinizin afiyetle tüketeceği her türlü mamayı bu marka ürünleri arasından da keşfedebilirsiniz. Reflex kedi maması çeşitleri ise kediniz için özenle hazırlanan sağlıklı ve besleyici mamalar vadeder. Kedinizin damak tadına ve beslenme ihtiyaçlarına uyum sağlayan mama arıyorsanız, siz de bu markalara odaklanabilirsiniz.
 
Kedi Maması Çeşitlerini Tanıyın

Patili dostlarımız için mamalar farklı doku, formül ve çeşitlerde üretilir. Kuru kedi maması, kedilerin en çok tercih ettiği lezzetlerden biridir. Konserve kedi maması, özellikle kedilerin sıvı gereksinimine katkıda bulunur. Ödül kedi maması ile kedi dostunuz mutlu olurken aynı zamanda sağlıklı beslenmeye devam eder. Açık kedi maması, kedilerin sağlığını desteklemenize izin verirken diğer yandan ekonomik bir çözüm olarak öne çıkar. Kısacası, kedi maması çeşitleri arasından bir seçim yapmanız gerektiğinde kedinizin neyi sevdiğini ve hangi mamaya gereksinim duyduğunu da unutmamalısınız. 

Bütün kedi maması ürünlerini en ucuz fiyatlarla ve zoo.com.tr pet shop   güvencesiyle sitemizde bulabilirsiniz. 

Bakmadan Geçme