Her Mahalleye Eşit Hizmet Götürmenin Gayretindeyiz

Birlikte yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bu doğrultuda Sarayatik Mahallesi'ni ziyaret ederek esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

“Her Mahalleye Eşit Hizmet Götürmenin Gayretindeyiz”

Vatandaşları daha detaylı dinlemek, yönetime dâhil etmek ve mahallelerin ihtiyacını yerinde tespit etmek amacıyla her hafta bir mahalleyi ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, şehrin doğudan batıya bütün mahallelerinin kalkınması noktasında çaba sarf ettiklerini ve bu bağlamda her mahalleye eşit hizmet götürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Sarayatik Mahalle Muhtarı Aytaç Şahinoğlu ile birlikte mahalle esnafını ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dileyen Şerifoğulları, bir yandan da mahalle sakinleriyle sohbet ederek kendilerine belediye olarak gerçekleştirdikleri ve yapmayı planladıkları çalışmaları anlattı.

Sarayatik Mahallesi’nin de şehrin köklü bir yerleşim noktası olduğunu dolayısıyla depremin yarattığı mağduriyetin de izlerini fazlasıyla taşıdığını ifade eden Başkan Şerifoğulları, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Vatandaşlarımızın haklı beklentilerini biliyoruz. Sorumluluğumuz ağır fakat vatandaş-belediye işbirliği ile çözemediğimiz hiçbir problem kalmayacak. Muhtarımızla da daima istişare halindeyiz. Kendilerine göstermiş oldukları anlayış ve sabır için teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme