Her Bizans'a Bir Fatih

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından organize edilen, 'Her Bizans'a Bir Fatih' adlı tiyatro gösterimi büyük ilgi gördü.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından organize edilen, 'Her Bizans'a Bir Fatih' adlı tiyatro gösterimi büyük ilgi gördü.
Battalgazi Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirilen  tiyatro gösterimine bir çok vatandaş iştirak ederken, tek perdelik halinde sunulan Fetih tiyatrosu izleyiciler tarafından sık sık alkışlar ile karşılık buldu. Göreve geldiği günden bu yana Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan yapmış olduğu çeşitli etkinlikler ile camiada takdir edilmeye devam etmekte. Özellikle uyuşturucu üzerine yapmış oldukları çeşitli seminerler ve konferanslar ile Malatya ve Türkiye'de adından sıkça sözettirdi.
Battalgazi Belediyesi Konferansn salonunda gerçekleştirilen tiyatro gösterimi ne,Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından organize edilen, 'Her Bizans'a Bir Fatih' Adlı tiyatro sunumuna, MHP Battalgazi  Merkez İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan, MHP Kadın Kolları İl Başkanı  Selma Çiçek, Türkiye Kamu Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Malatya Şube Başkanı Muhsin Yiğit, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, MHP Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi Burhan Kılınç ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 

Bakmadan Geçme