Hem pazarını yap hem dinlen!

Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Gölbaşı'nda Karşıyaka ve Kızılcaşar semt pazarlarının yenilenerek modern hale getirileceklerini açıkladı.

Cumhur İttifakı Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Karşıyaka ve Kızılcaşar Mahallesindeki semt pazarlarının yenileneceğini açıkladı. Şimşek, tüm hedeflerinin Gölbaşılı vatandaşların pazar alışverişini yaparken çoluk çocuğuyla dinlenmesi, çocuklarıyla hoşça vakit geçireceği mekanlar oluşturulmasını sağlamak olduğunu söyledi.

RAHAT VE KONFORLU ALIŞVERİŞ

Seçildikleri takdirde yapacakları projelere ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhur İttifaıkı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, şunları söyledi:

“İlçe merkezimizde halihazır durumda Karşıyaka ve Kızılcaşar Mahallelerinde iki semt pazarımız bulunuyor. Bu semt pazarlarında tüm hedefimiz vatandaşlarımızın rahat, konforlu ve güvenli bir şekilde pazar alışverişlerini yapabilmeleridir. Bunun için de söz konusu pazar yerlerimizin sağlıklaştırılması için hemen çalışmalara başlayacağız.  

Sağlıklaştırma projesi kapsamında pazar alanlarında kapalı otopark, bisiklet parkı, ekolojik doğal park, çocuk oyun alanı, çay kahve satış üniteleri ve dinlenme alanları gibi kullanımlar yer alacaktır.”

Bakmadan Geçme