Hekimhan Belediyesi TOKİ Arsa Tahsisi

Hekimhan Belediyesi TOKİ Arsa Tahsisi

Hekimhan belediye meclisi yaptığı olaganüstü toplantı ile TOKİ'ye 1000 adet konut yapımı için 50 dönüm arsayı bedelsiz verdi.

Olaganüstü Meclis toplantısında konuşan Hekimhan belediye başkanı Turan KARADAĞ TOKİ'ye vereceğimiz 50 dönüm arazide afetzede 200 aileye'de ordan konut verilecek hekimhan için bu çok önemliydi 2015'ten beri bekleniyordu.
TOKİ ile yapılan görüşmelerde bize arsa lazım, arsayı belediyeden talep etmişlerdi. Arguvan yolu üzerinde bulunan 50 dönümlük arsayı hekimhanın faydası için bir bedel talep etmeden meclis kararı sonrası devir edeceğiz dedi.

AK PARTİ Hekimhan ilçe başkanı Hacı ÖZKAN'da Olaganüstü meclis toplantısında söz alarak ilçemizde'ki konut sıkıntısını biliyoruz. 2 Maden şirketi hekimhana büyük yatırım yapıyor. İlçemizin En az 15 bin nufüs artacak dedi.

MHP Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz EKİCİ'de sayın belediye başkanımızın TOKİ konutlarıyla alakalı özverisi için teşekür ediyorum. Her zaman hekimhanın faydası için birlikte hareket etmeliyiz. Bu duyarlılığınızdan dolayı belediye başkanı Turan KARADAĞA, Belediye Meclis üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu'da belediye başkanı Turan KARADAĞA, Belediye Meclis üyelerine çok teşekür ediyorum. Hekimhana çakılan bir çivi bile
Hekimhanımızın faydasınadır, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmalar sonrası meclis üyeleri tarafından TOKİ'ye bedelsiz olarak verilecek 50 dönümlük arsa devri oy birliği ile kabul edildi.

Bakmadan Geçme