Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Yılmaz'a plaket verdi

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Yılmaz'a plaket verdi

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Ramazan Koçak ile birlikte Spor Bilimleri Dekanı Cemal Gündoğdu ve Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyesi Nebi Yiğit, Yeşilyurt Belediyespor kulüp başkanı Tahsin Yılmaz’ı ziyaret ederek başarılarından dolayı plaket takdim etti.

Bu ziyaretle Yeşilyurt Belediyespor kulübünden yapılan açıklamada ; “Malatya 1.Amatör Takımı Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Kulübümüzü Ziyaret Ederek Amatöre Desteğimizden Dolayı Kulüp Başkanımız Tahsin Yılmaz'a Plaket Hediye Ettiler,Ziyareti Gerçekleştiren Kulüp Yöneticisi Ramazan Koçak,Spor Bilimleri Dekanı Cemal Gündoğdu,Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyesi Nebi Yiğit ve Girmanaspor Yönetim Kurulu Üyelerine Teşekkür Ederiz” denildi.

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’dan ise yapılan açıklamada şuna yer verildi; “Kulübümüz olarak Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı iş adamı Hemşerimiz Tahsin Yılmaz Abimizi ziyarette bulunduk. Bizleri güler yüzlü karşılayarak Kulübümüzün her daim yanında olacağını beyan ederek bizlere Play-off'larda başarılar dileğinde bulundu. Bizlerde Yeşilyurt Belediyespor’umuza 3.ligde başarılar dileğinde bulunduk. Günün anısına kulübümüz adına plaket takdim ettik”

Kaynak: SPOR44.COM

 

Bakmadan Geçme