Hayır Çarşısı Kurban Bağışlarınızı Bekliyor

Elazığ Belediyesi'nin örnek sosyal projeleri arasında yer alan ve kurulduğu günden itibaren binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşa umut olan Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı,

Elazığ Belediyesi’nin örnek sosyal projeleri arasında yer alan ve kurulduğu günden itibaren binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşa umut olan Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, bu bayramda yüzleri güldürmek için kurban bağışlarınızı bekliyor.

BAĞIŞLAR EVLERİNİZDEN ALINABİLECEK

Kurban eti, küçükbaş ve büyükbaş kurban bağışında bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımızın, (424) 225 19 21 Hayır Çarşısı ekipleri ve 153 Beyaz Masa hattı ile irtibata geçmeleri halinde, bağışları ekiplerce evlerinden toplanacak. Alınan bağışlar hijyen koşulları çerçevesinde paketlenerek, daha önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

KURBAN KESİM NOKTALARINA BAĞIŞ STANDI KURULACAK

Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı tarafından bu yıl ilk defa kurban kesim noktalarına bağış standı kurulacak. Bağışların hızlı ve kolay bir şekilde aktarılmasını sağlamak üzere kurulan standa, vatandaşlarımız kurban kesimlerini gerçekleştirdikten hemen sonra bağışlarını teslim edebilecek.

BAĞIŞLARINIZ GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİDECEK

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan ekiplerimiz, titizlikle yürütülen araştırmalar sonucu tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine, yapacağınız bağışları hassasiyetle ulaştırarak bayramın bayram gibi yaşamasına vesile olacak. Gıdadan giyime, mobilyadan beyaz eşyaya bütün ihtiyaçların giderilmesi noktasında binlerce ailenin yüzünü güldüren Hayır Çarşısı, Kurban bayramında da yapacağınız bağışlarla kardeşlik bağlarını güçlendirecek. Gönüller kuracak” denildi.

Bakmadan Geçme