Hasan Şimşek, Türk Ekonomisine Güveniyor

Türkiye'nin en yenilikçi finans markalarından olan HS Yatırım ve Danışmanlık şirketinin kurucusu ve yöneticisi Hasan Şimşek, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye’nin en yenilikçi finans markalarından olan HS Yatırım ve Danışmanlık şirketinin kurucusu ve yöneticisi Hasan Şimşek, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sivas merkezli yatırımlarının yanı sıra Bodrum ve İstanbul’da da projeler üreten başarılı yatırımcı, Türk ekonomisine güvenen kişilerin kazanacağını belirtiyor.

1989 yılında Hamburg’da dünyaya gelen Hasan Şimşek, hayatına Türkiye’de devam ediyor. Hamburg Üniversitesi’nde finans mastırı yapan yetenekli yatırımcı, deneyimlerini ülkesi için kullanıyor. Menajerlik için kurduğu bireysel firması ile onlarca önemli projenin altına imza atan Şimşek, finans sektöründe de ağırlığını hissettiriyor.

Hasan Şimşek, Türk Ekonomisine Güveniyor
Global ekonomistlerin Türk ekonomisine yönelik olumsuz eleştirileri hakkında görüş bildiren Hasan Şimşek, piyasada olumlu bir beklentinin olduğunu ve bu zamanda yatırım yapmanın en doğru karar olacağını söyledi.

“Kriz söylentileri gereği yansıtmıyor. Türk tüketicilerin halen büyük bir alım gücü bulunuyor. Bu alım gücü sürekli artıyor. Otomotiv ve gayrimenkul alanındaki yüksek satışlar da bunu destekliyor. Biz yatırım ortaklarımıza rahat olun ve inanın mesajı veriyoruz. HS Yatırım ve Danışmanlık firmamız yatırımlarına devam ettikçe yabancılar da etkileniyor ve yatırımlarını aksatmıyor” diyen Hasan Şimşek, üretim sahalarına ağırlık verdiklerini ifade ediyor.

“Ülkeden çıkma kararı alan yabancı firmaların şimdiden pişman olduğunu, kendilerine yeniden yatırım için çok başvuru olduğunu, bu firmaların zaman kaybettiğini ancak zararın neresinden dönülürse kardır mantığı ile bu firmaların dönüşe hazırlandığını” belirten Hasan Şimşek, finans dünyasının gelecekteki etkili isimleri arasında gösteriliyor.

Bakmadan Geçme