Hamza Hoca'da hakeme patladı

Yeni Malatyaspor, sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelirken Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelirken Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyasporun  0-0 berabere kaldığı Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Aslında maça iyi başlamadık. Fatih Karagümrük bizden daha iyi topa sahipti. Ama biz zaten mücadele takımıyız. Hızlı hücumlar ile mücadele eden bir takımız. İlk yarıda da böyle bir oyun oldu. Tabi kırmızı karta kadar. Kubilay’ın gördüğü kırmızı kart pozisyon gibi sezon başından beri verilmeyen 10 tane pozisyon çıkarırım. Faul bile verilmeyen pozisyonlar var. Ama nedense bize çok kolay çıkabiliyor bunlar. Özellikle VAR hakemlerinin bu tür pozisyonlarda daha doğru bir karar vermesi gerekir. Bana göre çok kolay bir kırmızı kart. Belki ayağına bir temas var ama bu temasların hepsine kırmızı kart çıkarsa sahada oyuncu bulamayız herhalde.

Maça gelince 10 kişiyle 2. yarı ancak bu kadar mücadele edilir. Hele ki bu ağır sahada. Oyuncularımı tebrik ediyorum verdikleri mücadelelerden dolayı. Kendi sahamızda kazansaydık daha iyi olurdu ama 1 puan iyi. Fofana’nın kaçırdığı net pozisyonu vardı. Atsaydı kazanacaktık ama olmadı. Abdulsamed’te iyiydi. Oyuncularımı tekrar kutluyorum." dedi

Bakmadan Geçme