Halkı amaçlarına giden yolda araç olarak gören bu zihniyeti yıkacağız

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız Ramazan Ayı öncesinde ekonomik gidişatın halkı korkuttuğunu belirtti.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız Ramazan Ayı öncesinde ekonomik gidişatın halkı korkuttuğunu belirtti.
Halktan gün geçtikçe kopan AKP İktidarının kendilerini ve yandaşlarını sadece düşündüğünü belirten Başkan Yıldız “Son dönemlerde nereye baksak bir kuyruk görüyoruz. Şeker kuyruğu, Ekmek kuyruğu, Mazot kuyruğu, Yağ kuyruğu. Vatandaşımızın hiç biri bunu hak etmiyor.” dedi.

Asgari Ücretlilere ve emeklilere verilen zammın sadece 2 ayda eridiğini ifade eden Başkan Yıldız “Bakan çıkıp Türk parsı bundan daha fazla dibi göremez zaten göreceği dibi gördü diyor. Bu insanımız ile dalga geçmektir. Çarşı pazarda çöp karıştırıp yiyecek aranan bir döneme girdik. Pazarlarda özellikle geç vakitlerde insanlarımız atılan sebze meyveleri toplayarak çocuklarına götürüyorlar. İYİ Parti olarak halkımızın içerisinde bulunduğu durumu gayet iyi görüyor ve biliyoruz. Esnaflarımızın derdi ile dertleniyor, Gençlerimiz ile hüzünleniyor, Ailelerimizin çektiği ekonomik sıkıntı ile üzülüyoruz. İYİ Parti kadroları gerek seçime gerekse erken veya baskın seçime sonuna kadar hazırdır.” şeklinde konuştu.

Başkan Yıldız son olarak ise Soykan Meydanı önünde kurdukları standa ilişkin olarak “Standımıza halkımızın ilgisi oldukça yoğun. Ancak birçok kişi üye kaydı yaptırırken daha önceden habersiz bir şekilde başka bir partiye kayıt edildiklerini görüyorlar. Halkı amaçlarına giden yolda araç olarak gören bu zihniyeti yıkacak İYİ Parti kadroları ile hak ettikleri güzel günleri kendilerine sağlayacağız” dedi.

Bakmadan Geçme