Hakkımızı Değil Hakkettiğimiz Değeri Görmek İstiyoruz

Altın Kayısı Sanat Topluluğu Kurucusu Tiyatro & Sinema Oyuncusu Yönetmen İbrahim Şahin Uyumaz

Toplumların kültürel gelişimlerinde önemli bir rol oynayan ve yaşamın bir parçası olan tiyatro, insanlık tarihinin en eski sanat dallarından birisidir. Tiyatro insanların duygu ve düşüncelerini sahneye taşıyan, eğiten, eğlendiren toplumların eğitim ve kültür bakımından en etkili araçlarından birisidir. Bizler Sanatımızı İcra edebilmemiz adına her daim yetkililerden destek beklemekteyiz amacımız gençleri kahvehane, kafe köşelerinden insanların pür dikkat izlediği sahnelerde örnek, kültürlü gençlik yetiştirmektir.

      Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK; "Sanatla uğraşmayan toplumların can damarlarından biri kopmuş demektir." diyerek sanata verdiği önemi göstermiş ve bizlerde bu fikirden hareketle Altın Kayısı Sanat Topluluğumuz Ve Halk Eğitim Merkezlerimiz Bünyesinde açtığımız kurslarla sanata ve sanatçıya büyük önem vermekteyiz. Unutulmamalıdır ki; Tiyatroya seyirci kalmak yerine tiyatro seyircisi olmak, bu sanata ve sanatçılara en büyük destek demektir.

      
" Rabbimiz Bizleri  her türlü kötü ortamdan korusun yolumuzu sanatımızdan koparmasın  Hemşehrimiz Ünlü Oyuncu  Kemal Sunal  ve  Hayata Sahnelere Gözünü Yummuş  Büyük ustalara da selam olsun  Allahtan  Rahmet Diliyoruz Mekanınız Cennet olsun. 


Bu duygu ve düşüncelerle tiyatronun gelişmesine ve daha geniş kitlelere ulaşmasına katkıda bulunan tüm tiyatro sanatçılarının, Türk Tiyatrosunun sevilmesine ve gelişmesine katkıda bulunan ön ve arka plandaki tüm emekçilerin ve tiyatroya gönül veren bütün tiyatro severlerin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Altın Kayısı Sanat Topluluğu Kurucusu 
Tiyatro & Sinema Oyuncusu Yönetmen 
İbrahim Şahin Uyumaz

Bakmadan Geçme