Hacı Uğur Polat Nerede..?

Doğru Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Yalçın, 9 aylık gibi bir zaman zarfında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığını üstlenen Hacı Uğur Polat'a nerede olduğunu sordu..


Doğru Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Yalçın, 9 aylık gibi bir zaman zarfında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığını üstlenen Hacı Uğur Polat’a nerede olduğunu sordu..
Başkan Yalçın yazılı mesajında, “Hacı Uğur Polat nerede, ne iş yapar bilen yok. Tabiki Belediye için yüklü miktarlarda çekilen paralarda yok. Halka hizmette yok. Neredeysen çık basın önünde açıklama yap. Nereye ne zaman kadar saklanıp kaçacaksın. Ya da sırra kadem basacaksın. Bu halk eninde sonunda senden de, belediyenin paralarını çar çur edenlerden hesabını soracaktır. Yaptıklarınız yanınıza kar kalacağını sanıyorsanız yanlırsınız.”ifadelerini kullandı.
Doğru Partisi  Il Başkanı Yalçın,Malatya Milletvekili ve önceki Belediye Başkanı Ahmet Çakır  döneminde çekilen kredilerin belediyeyi borç batağına ittiğini iddia ederek, “Sayın Ahmet Çakır Belediye Başkanlığı Döneminde yaptıklarını çektiği krediler ile belediyeyi borç batağına ittiğini apar topar istifa ederek hiç hak etmediği halde mükafat olarakta nasıl ve ne şartlarda vekil seçilip meclise gittiğini belediye başkanlık görevini dönemin Yeşilyurt Belediye başkanı Hacı Uğur POLAT'a Devrettiğini dile getirip söylemiyorda neden tıpkı bozuk plak Misali her defasında medya önüne çıkıp açıklamalar yaparak kendi döneminde 500  milyar Borçla belediye Başkanlığını Selahattin GÜRKAN Başkana büyük bir gurur ve özveri İçerisinde devrettiğini söylüyor.Hacı Uğur POLAT'a Devrettiğini neden dile getirmiyor.”dedi.

 Sayın ÇAKIR Senin siyasi anlayışın bumu Sayın GÜRKAN'a devrettim diyerek sizlerin bildiği kamuoyunun bilmediği mevzularmı varda üstünü kapatmayamı çalışjyorsun senin 12 Milyar civarı borçla devir aldığın Büyük Şehir Belediyesini yaklaşık olarak 500 milyar üzerinde Sayın POLAT'a Devrettiğini 500 milyar borç ile yaklaşık olarak 2 katirliyon borç arasındaki farkı verilen açığı Sayın GÜRKAN'a Değilde Sayın POLAT'a neden sormuyorsun diyen Başkan Yalçın;
“Kendi yaptıklarını ve POLAT'ın yaptıklarını örtpas etmekmi istiyorsun yoksa Sayın POLAT İle aranızda bu halkın kamuoyunun bilmediği sırlarmı var yada çekilen kredilerde senindemi parmağın var. Sen bu Malatya halkıyla dalgamı geçiyorsun neden çıkıp gerçekleri söylemiyorsun cesaretinmi yok yoksa çekindiğin konularmı var. kamuoyunun halkın bunları bilmesi en doğal hakkı değilmi. Sayın GÜRKAN Tüm bu acı gerçekleri bildiği halde bu iki belediye başkanı hakkında her hangi bir yatırımda bulundumu bulunduysa kamuoyuna neden hiç bir açıklamada bulunmuyor.Bunca çekilen kredilerin Nerelere harcandığını kendilerine oy verek o makamlara getiren Malatyalılarında bunu bilme hakkı yokmu.” Şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Bakmadan Geçme