Haber Tetikçileri Ekmeğimizle Oynamasın

Haber Tetikçileri Ekmeğimizle Oynamasın

Malatya Matbaacılar Platformu olarak, Malatya basın mensuplarına  yönelik bazı rahatsızlıklarımızı dile getirmek istiyoruz.

Bizler matbaacıyız, hem bizler, hemde yanımızda çalışanlar ekmeğimizi bu işten kazanıyoruz, evimizi bu mesleğimizi sürdürerek sağlıyoruz. Lütfen sizlerde habercilik yaparak ekmeğinizi kazanınki saygın kalasınız, yada içinizde haberciliği tetikçilik olarak kullananları temizleyinizki saygımız olsun.   

Malatya’da bazıları haber sitesi kurarak, İstanbul’daki matbaalarına resmi kurumların baskı işlerini alıp götürüyorlar.

Malatya’daki bazı kurumlar ve belediyeler bu tetikçi tarafından baskı işi haracına bağlanmış durumda.  Kişiliksiz adam haber sitesinde belediye başkanı yada kurum yöneticisi aleyhinde 1-2 tane köşe yazıyor, 1 ay sonra o kurumun baskı işi İstanbul’da yapılıyor.  Birde bu tetikçinin 15 Temmuz fetö darbe kalkışması öncesi yayınlamış olduğu gazeteye ve mizanpajına bakınız, hangi gazeteye benzetilmiş, sitesinin İngilizce ismi neyi çağrıştırıyor?

Malatya belediyeleri ne yazıkki vergileri bizden alıyor, işi İstanbul’a gönderiyor.

Malatya’daki matbaacıların 5 liraya yaptığı iş İstanbul’daki medya tetikçisinin matbaasında 20 liraya basılıyor. Ver gülüm-al gülüm.

Malatya’nın Sayın basın mensupları lütfen içinizdeki tetikçileri barındırmayın, mesleğinizin kirletilmesine izin vermeyin. Ekmeğimizle oynamayın, oynattırmayın.

Malatya Matbaacılar Platformu 

Bakmadan Geçme