Güvenlik Şube'den Huzur ve Güven Denetimleri..

Malatya il Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İlde huzur ve güvenin sağlanması amacıyla

Malatya il Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İlde huzur ve güvenin sağlanması amacıyla günün değişik saatlerinde yapılan uygulamalarda sıkı denetim.

Yürütülen çalışmalarda önceki gece Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri Paşaköşkü bölgesinde uygulama gerçekleştirildi. Güvenlik Şube ekipleri tarafından oluşturulan uygulama noktasında Araçlar ve yayalara yönelik olarak GBT sorgulaması ve HES kontroller Yapılanarak. Araç sürücüleri ve yayalara yönelik yapılan uygulamada suç unsuruna rastlanmazken vatandaşlar kurallara uymaları konusunda uyarıldı.  Uygulama esnasında ayrıca pandemi nedeniyle araç içinde bulunan vatandaşlara maske ve mesafe konusu da dikkate alınarak bu konuda da uyarılarda bulunuldu. Akşam 21 birde başlayan sokağa çıkma yasağı sabah 05: 00 ‘e kader süren uygulama bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı.

Bakmadan Geçme