Gürkan: Yönetim Anlayışımız Nefsizimizi Tatmin Etmek Üzerine Kurulmayacak

Başkan Gürkan Doğanşehir de muhtarlarla bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunup, muhtarlarla istişare toplantısı yaptı. 

Doğanşehir ilçe gezisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a, Doğanşehir Kaymakamı Murtaza Ersöz, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, bazı meclis üyeleri ve daire başkanları da eşlik ettiler. 

Küçük: Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyoruz

Muhtarlar ile yapılan toplantıda Doğanşehir mahalle muhtarları, mahallelerinin sorunlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ilettiler. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, aile toplantısında dertleri, sorunları konuşacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Küçük, “İlçemiz merkezinde tüm altyapı çalışmaları bitti. Şuan doğalgaz çalışmaları yapılıyor. Kırsal mahallelerimizin bir bölümünde altyapı çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalara bağlı olarak yol sorunumuz var. İlçe meydanı ve kültür merkezi projeleri var. Mahallelerimizin büyük bölümünü parke taşlarıyla kapladık. Birkaç eksiğimiz var. En kısa zamanda bu eksiklikleride el birliğiyle ortadan kaldıracağız” dedi.

Ersöz: Sorunların çözümü için koordineli bir şekilde çalışıyoruz

Güzel Doğanşehir’e hizmet etmek için bir araya geldiklerini belirten Doğanşehir Kaymakamı Murtaza Ersöz ise yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a yeni görevinde başarılar diledi. 

Doğanşehir’in 39 mahalleden oluştuğuna dikkat çeken Kaymakam Ersöz, “Kaymakamlık olarak vatandaş, esnaf ve muhtarlarla sık sık bir araya geliyoruz. Sorunların çözümü için kurumlar arasında koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Hizmetlerin etkili ve hızlı olması için çaba sarf ediyoruz. Bu toplantınında yegâne amacı budur” dedi.

Gürkan: Malatya halkı bizlere Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir destek verdi

Seçim öncesinde yapılan ilçe ziyaretlerinde her ilçenin problemleriyle ilgili rapor tuttuklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya halkının kendilerine rekor bir oyla Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir destek verdiğini söyledi.

Gürkan: Sorunların çözümü için sahada tüm gücümüzle çalışacağız

Sorumlulukların bilincinde olduklarını ifade eden Başkan Gürkan, “Doğanşehirli muhtarlarımızla bir araya gelmekten son derece mutluyum. Doğanşehir’in var olan sorunlarının çözümü için sahada var gücümüzle çalışacağız. Biz sorunları biliyoruz. Kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla ortak çalışmalar yaparak bu sorunları ortadan kaldıracağız. Burada önemli olan bir birimizi anlayabilmektir. Yönetim anlayışımız asla nefsimizi tatmin etmek üzerine kurulmayacak. Hizmetlerimiz insan odaklı olacak. Temel esasımız bu, insanımız belediye hizmetlerinin verdiği rahatlığı, konforu yaşamalı. Bunun için geceli gündüzle çalışacağız. Durmadan ilerleyeceğiz” dedi.

Doğanşehir Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığına ziyaretler

Yapılan toplantının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ve Doğanşehir Kaymakamı Murtaza Ersöz’ü makamında ziyaret etti. Doğanşehir’in sorunlarının konuşulduğu ziyaretlerin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli atılan Doğanşehir Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu.

İlçe merkezinde meydan ve park çalışmalarının yapılacağı eski sanayi sitesinde de incelemelerde bulunan Başkan Gürkan, çalışmaların hızlı bir şekilde yapılması için ilgili birimlere gerekli talimatları verdi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kaymakamlık ve Belediye ziyaretlerinin ardındanDoğanşehir esnaflarını da ziyaret ederek onlarla sohbet etti. 
 

Bakmadan Geçme