Güç Birliği Partisine Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri Güç Birliği Partisi Malatya İl Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri Güç Birliği Partisi Malatya İl Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu
       İade-i ziyaret programları kapsamında Güç Birliği Partisi Malatya İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştiren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, ‘’Siyasi Partilerin çokluğu çok sesliliğin ve Demokrasinin en güzel örneğidir.  Önemli olan, Ülkemizin ve Milletimizin Birliği, Dirliği ve Bekası için elinden gelen gayreti göstermek ve  Millet menfaatine mücadele veren bir anlayış içerisinde hareket etmektir. Umuyoruz ki  sizde Güç Birliği Partisi olarak bu beklentileri karşılayan bir siyasi parti ve hareket olursunuz . Biz Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) olarak tüm siyasi partilere  eşit mesafedeyiz. Sizlerin de çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına teşkilat çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.
    Güç Birliği Partisi Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi Ahmet İmrek ise ,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.
‘’Biz inşallah önümüzdeki süreçte Türk Siyasetine yeni bir anlayış kazandıracağız. İnsanların bir birini ötekileştirmediği  bir anlayış içerisinde tüm yurttaşımızla kucaklaşıp, Ülkemizin milli birlik ve Beraberliği için güç birliği yapacağız ‘’ifadelerine yer veren Başkan İmrek ‘’ Milletimizin umudu olarak Türk siyasetinde var olacağız.  Bizleri umut olarak gören Milletimizin beklentisini Allah'ın izni ile boşa çıkartmayacağız. Ziyaretinizden dolayı teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Tarafsız, gerçek ve ilkeli haber anlayışı  ve üstlenmiş olduğunuz görev ve sorumluluğunuzun hakkını verdiğinizi takdirle takip ediyoruz’’ dedi. Başarılar diledi.
 

Bakmadan Geçme