Güç Birliği Partisi olarak yenilenme hareketini başlattık

Güç Birliği Partisi Malatya İl Başkanı Ayça Özlem İmrek ve İl Yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Güç Birliği Partisi Malatya İl Başkanı Ayça Özlem İmrek ve İl Yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti. 
   Gerçekleşen ziyarete Güç Birliği Partisi Malatya İl Başkanı Ayça Özlem İmrek, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Safiye Alkan Kıstırak, Battalgazi İlçe Başkanı Mehmet kıstırak ve partililer katıldı.
   Güç Birliği Partisi Malatya İl Başkanı Ayça Özlem İmrek ‘’Öncelikle , Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden siz değerli gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum’’ ifadelerine yer verdi.
    Parti hakkında bilgiler veren Başkan İmrek “Kurucu Genel Başkanımız Sayın Ali Karnap öncülüğünde, Partimiz, hazırlamış olduğu programla birlikte Türkiye’de tepeden tırnağa bir yenilenme hareketini başlatmıştır. Bu yenilenme hareketinin başarısı, ben değil ‘BİZ’ diyebilmeye bağlıdır. Ben değil ‘biz’ diyenlerin birlikteliği olan Güç Birliği Partisi dini, dili, ırkı, mezhebi, etnik kökeni, siyasi görüşü ne olursa olsun, herkesin katılabileceği bir partidir. Biz mazlumların, kimsesizlerin, çaresizlerin, umutsuzların umudu olmak için varız. Haksızlığın önünde dur diyecek merkez kitle Partisi olarak birlikteliğin gücüne güç katacağız’’ şeklinde konuştu. ’’Güç Birliği Partisi, Siyasi Yelpazenin; Sağında değildir, solunda değildir, ortanın sağı ya da ortanın solu da değildir. Biz insan odaklı, halkı merkeze alan yeni bir ideoloji ile yola çıkmış bir merkez kitle partisiyiz’’ ifadelerine de yer veren Başkan İmrek’’ İlkeleri, hedefleri, ideolojisi olan bu parti, tüm projeleri ile ekonomik, sosyal, siyasal ve dahi tüm hususlarda yepyeni bir yapılanmanın önderi olacaktır” dedi.
Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB)  Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, Siyasi Partilerin günden güne sayıca artması Demokrasinin en güzel örneğidir.  İnşallah Güç birliği Partisi olarak, Milletimiz ve Ülkemiz için hayırlı çalışmalara imza atarsınız. Ben Yönetim kurulumuz adına sizlere başarılar diliyorum’’ dedi.

Bakmadan Geçme