Genç Müsiad'ın 14'üncü Olağan Genel Kurulu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) 14’üncü Olağan Genel Kurulu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yarar, geçmiş dönem MÜSİAD Genel Başkanlarından Prof. Dr. Ömer Bolat ve Türkiye’nin dört bir yanından üyelerin yoğun katılımıyla MÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Bir dönem daha Genç MÜSİAD Başkanı olarak seçilen Yunus Furkan Akbal, Genç MÜSİAD’ın dönüşüm ve aksiyon mottosuyla yurt içinde ve dışında pandemi dönemine rağmen yoğun ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade ederken, son 2,5 sene içerisinde yapılan faaliyetlere değindi.
Akbal, yeni dönem için ‘yeni’ kavramının üzerinde durarak, ekip, hedefler, motivasyon anlamında yeni bir dönemin başladığını dile getirdi.
Yeni dönemde önceki dönemlerde olduğu gibi milli ve manevi değerlerin şuuruyla, inovasyon, girişimcilik ve yeni iş modelleri hususunda çalışmalar yapılacağını söyledi.
Furkan Akbal, yeni dönemde Genel Başkan Yardımcısı olarak Sivaslı Genç İş İnsanı Bahadır Yılmaz’ı görevlendirdi. Uzun yıllardır başarılı ve fedakar çalışmalarıyla Genç MÜSİAD camiasında görev yapan Bahadır Yılmaz, İstanbul’da otomotiv sektöründeki uluslararası bir firmanın iş ortağı olarak ticari faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Aynı zamanda öğrenim hayatını İngiltere’nin önde gelen üniversitelerinden University of Essex’te ‘Business and Management’ (Ticaret ve İşletme) alanında sürdüren Bahadır Yılmaz’ın, FBİAD (Fenerbahçeli İş Adamları Derneği) kurucu üyeliği de bulunmaktadır.

Bakmadan Geçme