Genç İşadamından TYGD'ye Ziyaret

3M Medikal sahibi genç işadamı İ.Halil Timur Türkiye Yerel Gazateciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın'ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

3M Medikal sahibi genç işadamı İ.Halil Timur Türkiye Yerel Gazateciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın'ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Malatya'da son günlerde adından sıkça söz ettiren genç işadamı, 3M Medikal sahibi İbrahim Halil Timur ,'Umutlar Her Zaman Baki Ama Zaman Kısa' adı altında başlattığı mini sosyal sorumluluk projesi adı altında Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın'ı ziyaret ederek, proje hakkında bilgilendirme yaptı.Timur, "Sosyal sorumluluk projesi dahilinde , bir çok ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu yardımları bizler Allah Rızası için yapmaktayız" dedi. Malatya basınında şeffaf ve tarafsız haber anlayışı içerisinde olan ve yıllardır Malatya basınına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, Yalçın'a teşekkür eden işadamı Timur, "şeffaf ve tarafsız haber yapan ender insanların başındasınız. Sizlere mesleğinizde başarılar diliyorum. Ayrıca Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına atanmanız dan ötürü de tebrik ediyorum."ifadelerini kullandı.

Genç işadamı İbrahim Halil Timur, kişiliği ile, yardımseverliği ile , yüreğinin güzelliği ile tanıyoruz diyen Başkan Yalçın," Mini sosyal sorumluluk projenizden ötürü sizleri canı gönülden kutluyorum. Bakara Süresi 215.Ayetinde; Sana neyi infak edeceklerini sorarlar.De ki: 'Hayır olarak infak edeceğiniz şey, anne-babaya,yakınlarına, yetimlere, yoksullara ve yolda kalmışadır.Hayır olarak her ne yaparsanız, Allah onu şüphesiz bilir'. Şahsım ve yönetim kurulum olarak değerli kardeşime bundan sonraki hayır işlerinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme