Genç girişimcilere Başkan Soyer'den tam destek

Kurdukları 'Bikeys Genç Başarı' şirketi ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği inovasyon yarışmasında finale kalan Çiğli Fen Lisesi öğrencilerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den de destek geldi.

Çiğli Fen Lisesi öğrencileri, bisiklete monte edilen ve dinamodan elde ettiği enerjiyle teknolojik cihazları şarj edebilen çevre dostu bir ürün geliştirdi. "Enerjini Pedalla" sloganıyla Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği yarışmada finale kalan "Bikeys Genç Başarı" şirketinin genç üyeleri, bu yeni ürünü bisiklet tutkusuyla bilinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e hediye etti.

Böylesine pırıl gençlerle tanışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Tunç Soyer, "Bana da hediye ettikleri bu cihazı hemen bisikletime takacağım. Avrupa'da düzenlenecek Junior Achievement yarışmasında Türkiye'yi temsil etmek için büyük gayret gösteren öğrencilerimizi yürekten destekliyorum. Başarıları, azimleri, gülen yüzleri gelecek güzel günler için bana ümit verdi. Başarılar çocuklar" diye konuştu. 

Bakmadan Geçme