Gelecek Partisi'nden ABYB''ye ziyareT

Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti.

   Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette ,  Anadolu Basın Yayın Birliği’nin  (ABYB) kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgiler edinilerek Türkiye’de basın ve ifade özgürlüğüne ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

    Gelecek Partisinin  Türkiye’nin geleceği için bir umut olduğunu ifade eden Başkan Uçkan,’’Malatya hak ettiği hizmetleri, Gelecek Partisi kadroları ile yaşayacak . Tüm teşkilat üyelerimizle birlikte   hizmet için geleceğiz” diye belirtti.

    Başkan Uçkan ,“Malatya’yı kucaklayan güçlü bir yönetim oluşturduğumuza inanıyorum. Arkadaşlarımızla birlikte önceliğimiz Malatya olacaktır.” dedi. Malatya’ya hizmeti arzulayan insanları Gelecek Partisi çatısı altında bir araya getirdiklerini belirten İl Başkanı Dr. Uçkan, “Her biri Malatya için heyecan duyan arkadaşlarla birlikte yola çıktık. Malatya’nın hak ettiği hizmetleri alması gerektiğine inanıyoruz. Gelecek Partisi hem Türkiye’nin hem Malatya’nın geleceğinin teminatıdır. Bu ülke güçlüdür, her türlü zorluğu aşacak imkanlara sahiptir. Yeter ki hak ettiği şekilde yönetilsin. Gelecek Partisi tecrübeli kadrolarıyla iktidara doğru emin adımlarla yürümektedir” şeklinde konuştu.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube  Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , ‘’Gelecek Partisi’nin Vatana, Millete ve Devlete hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah güzel projelerle güzel işler başarırsınız. Ziyaretinizden  dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.  ‘’Temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, ayrımcılıkların son bulduğu, adil ve müreffeh bir Türkiye için çıkılan her yolda bizde desteğe hazırız’’  ifadelerine yer veren Başkan Yavuzkurt,’’ Demokrat zihniyet,  ortak akıl ve toplumsal uzlaşma temelinde, kuşatıcı bir siyasi vizyon, yetkin bir kadro ve rasyonel bir yönetim anlayışıyla sorunlarımızın tamamını çözüme kavuşturmak mümkündür. Yeni şeyleri ancak bugüne inançları ve yarına umutları olanlar söyleyebilirler” dedi.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

 

Bakmadan Geçme