Gaziler'den Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ziyaret

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü

Gazi Yalçın Yedek, Gazi Yılmaz Coşkun ile Gazi Ozan Sağlam ve eşi Ümran Sağlam Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile İl Müdürü Galip Sökmen, “Kahraman gazilerimizin ziyareti bizi ziyadesiyle mutlu etti. Gazilerimiz bizim yaşayan kahramanlarımız. Onların kahramanlıkları bu toprakları bizlere vatan yaptı. Sizlere minnettarız. Sizlerin manevi miraslarına her zaman sahip çıkacağız.  Bu vesile ile canlarını bu mukaddesat uğruna veren aziz şehitlerimize Allahtan rahmet kahraman gazilerimize de sağlık ve afiyetler diliyorum.’’ dedi.
Ziyaretin ardından Gazi Yalçın Yedek 12 yıldır gazi olduğunu ilk defa İl Müdürlüğünü ziyaret ettiğini belirterek, “İl Müdürümüz göreve başlamasının ardından ilimizde özellikle gazilerimiz ve şehit yakınlarımız ile ilgili farkındalık çalışmaları gözle görülür bir şekilde kendini hissettirdi. Şehitlerimiz için sosyal medya da yapılan sene-i devriye paylaşımları, Bayramlarda İl Müdürümüz, Müdür yardımcılarımız ve diğer müdürlerimizin şehit yakınları ve gazileri evlerinde ziyaretleri ve SMS ile önemli günlerde hatırlanmamız bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. “dedi.
Ziyaretin ardından kahraman gazilerimiz tarafından il müdürümüz Galip Sökmen’e hediye takdim gerçekleştirildi.

Bakmadan Geçme