Gazi Ömür Karamana Destek

Silah arkadaşımız Gazi Ömür Karaman'a yapılan bu alçakça s aldırı bizleri ve Türk Milletini derinden yaralamıştır.

Malul Gaziler ,Geçtiğmiz hafta Gazi Ömür Karamana yapılan saldırıyı sert bir şekilde kınayarak, destek amaçlı ziyaret ettiler. Malul Gaziler yaptıkları açıklamada;

Silah arkadaşımız Gazi Ömür Karaman'a yapılan bu alçakça s aldırı bizleri ve Türk Milletini derinden yaralamıştır. Şu an Türkiye'nin dört bir yanından kalkıp buraya gelen Gaziler olarak bu olayı kınıyor ve lanetliyoruz. Şehitler ve Gaziler bu ülkenin tapu senedidir. Bu toprakların sadece toprak değil aynı zamanda Vatan olduğunun işaretidir. Bu nedenle Gazilerimize yapılan her türlü saldırı aslında birlik ve beraberliğimize ve Vatanımıza yapılmış olmaktadır.
          Gençliğinin baharında bu ülke için sağlığını veren, aylarca komada yatan, yürümeye yeteneğini sonradan yeniden kazanan yüzde doksan iki engelli bir Gazi'ye sadece "Ayağını sandalyeye uzattın" diyerek kalabalık bir grupla saldırılmasının ve gazi olduğunu ifade etmesine rağmen 4 kemiğini kıracak şekilde vurulmasının maruz görülecek hiçbir tarafı yoktur.
          Olaydan hemen sonra sayın Bursa Valimizin, devletin ilgili makamlarının ve duyarlı vatandaşlarımızın ilgisi acımızı ve öfkemizi hafifletmek ile birlikte gazilere yapılan ve ilk olmayan bu saldırıların son da olmayacak gözükmesinden dolayı bitmesini istemenin en doğal hakkımız olduğuna inanıyoruz.
          Bu tür olayların bir daha yaşanmaması adına devlet büyüklerimiz ve ilgili makamlarca kamu ve kamusal alanlarda gazilik bilincinin arttırılması amacıyla kamu spotları oluşturulmasını ve bu kamu spotlarında bizlere Berat no ile verilen Gazi rozetlerini takan gazilere gerekli hassasiyetin gösterilmesinin gerekliliği vurgulanmalıdır.
          Dün vatan savunmasında beraberken bugün burada omuz omuza olduğumuz arkadaşımız Gazi Ömer Karaman'a yapılan saldırının faillerinin hak ettiği cezayı bulacağına ve bundan sonra benzer olayların yaşanmaması için yetkililerin gereken tüm tedbirleri alacağına olan inancımızla, hassasiyetlerini ve üzüntülerini bizlerle paylaşan herkese ve olaya en kısa sürede müdahale eden tüm yetkililere tekrar şükranlarımızı sunarız.
          Saygılarımızla 
            Malül Gaziler

Bakmadan Geçme