Gate.io yüzde 30 Referans Kodu İle Üyelik

Dünyanın en güvenilir kripto borsalarından birisi olan Gate.io borsasına 8317096 referans kodu ile üye olarak

Dünyanın en güvenilir kripto borsalarından birisi olan Gate.io borsasına 8317096 referans kodu ile üye olarak  yapacağınız her alım ve satımda %30 komisyon indirimi kazanabilirsiniz. Gate.io, işlem hacmine göre sıralama yaptığımızda dünyanın en büyük ilk 10 kripto borsası arasında yer almaktadır. Ayrıca gelişmiş güvenlik önlemleri ile yatırımcılarına güvenilir bir alım satım imkanı sunmaktadır.
Gate.io Referans Kodu Ne İşe Yarar?
Gate.io referans kodu ile üyelik oluşturan kripto yatırımcıları yaptıkları her alım ve satım işleminde %30 komisyon indirimi kazanır. Mobil uygulama üzerinden üye olmak isterseniz 8317096 referans kodunu kullanabilir, bilgisayardan üye olmak isterseniz https://www.gate.io/signup/8317096 linkini kullanarak hesap oluşturabilirsiniz. 
gate.io referans kodu bağlantısını ziyaret ederek komisyon indirimleri, yönlendirme ID'si, Binance'te listelenme potansiyeline sahip coinler ve daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.
Gate.io borsasında yapacağınız alım satım işlemlerinde komisyon ücreti standart üyeliklerde %0.2 (binde 2), Gatetoken alım satımında %0.15 (binde 1.5)'tir. Örneğin; Günlük 500$ alım 500$ da satım yaptığınızı varsayalım, bu da aylık 30.000$'lık işlem yaptığınızı gösterir. 30.000$'lık işlemin komisyon ücretini %0.2 üzerinden hesapladığımızda sadece komisyona 60$ gibi bir ücret ödediğinizi gösterir. Eğer hesabınızı referans kodu ile oluşturduysanız %30 komisyon indirimi kazanacağınızdan dolayı 60$ yerine 42$ komisyon ödemiş olacaksınız ve 18$ sadece komisyondan kârınız olacak.
Ayrıca bazı şartları sağladığınızda (örneğin; hesabınızda 100 Gatetoken tutma gibi) VIP üyelikler elde edebilirsiniz. VIP üyelik seviyenize göre de ödediğiniz komisyon indirimlerin miktarı değişmektedir. Örneğin; VIP 1'ken %0.146 komisyon indirimi alabiliyorken VIP 16'ya ulaştınığınızda ödediğiniz komisyon ücreti %0.025'e kadar düşebilmektedir.
Neden Gate.io Hesabı Oluşturmalıyım?
Henüz Binance gibi büyük borsalarda yayınlanmamış olan marketcap'i düşük olan kripto paraların daha ilk aşamalarındayken Gate.io'da yayınlanması sayesinde buradan satın alarak çok daha büyük kârlar elde edebilirsiniz.
Ayrıca bu borsanın üyelerine sunmuş olduğu startup (önsatış) projelerine de bazı şartları sağladığınız takdirde katılabilirsiniz. Öyle ki bu startup projelerinden bazıları borsa satışına açıldığı andan itibaren önsatış fiyatı üzerinden 2x-5x-10x-20x ve hatta 100x gibi fiyatlara çıkabilmektedir. Startup projelerine katılım sağlayabilmek için VIP üyeliğe sahip olmanız gerekmektedir. VIP üyeliğe sahip olabilmeniz için sağlamanız gereken şartlara buradan bakabilirsiniz.
Gate.io Borsasının Güvenlik Adımları
Gate.io borsasına üye olduğunuzda işlem yapabilmek ve hesabınızı güvende tutabilmek için yapmanız gereken bazı adımlar vardır. Çekim işlemi yapabilmek için öncelikle KYC Doğrulama (kimlik doğrulaması) yapmanız gerekir. Ek olarak hesabınızı güvende tutmak adına TOTP kodu (Google Authenticator uygulaması kodu), E-posta kodu (sahte gate.io hesaplarından gelecek olan mailleri önlemek amacıyla), telefon doğrulaması (sms kodu) ve alım satım işlerinde hesap şifrenizden ayrı oluşturmuş olduğunuz bir şifreyle işlem yapmak için Fon şifresi oluşturabilirsiniz.
Gate.io'da KYC doğrulaması yaptığınızda kimliğinizin doğrulanması yaklaşık 1 saat içerisinde tamamlanmaktadır. Bu işlem bazı borsalarda 1 haftayı bulabildiği için Gate.io kısı sürede doğrulama yapmasıyla kullanıcılarına büyük ölçüde kolaylık sağlamaktadır.
Gate.io Borsasından Hangi Kripto Paraları alabilirim?
Gate.io borsasında işlem yapabileceğiniz 1000+ kripto para bulunmaktadır. Bu kripto paraların işlevlerine göre gruplandırılmış olduğu al-sat kısmından Metaverse-DeFi-NFT-Meme gibi bölümleri seçerek alacağınız coinleri inceleyip kripto para alabilirsiniz. Örneğin; henüz yeni çıkmış olan NFT proje oyunlarından WonderHero (WND) gibi bazı Token'lar sadece gate.io borsasında listelenmektedir.

Bakmadan Geçme