Fuhuşa 5750 TL İdari Para Cezası

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak;  Fuhuş konusu ile alakalı yapılan denetim ve kontrollerde, (2) bayan (2) erkek şahıs olmak üzere toplam iki şahsa fuhuş konusu ile alakalı olarak gerekli idari işlem yapılarak toplamda (5.750 TL) idari para cezası yazılmıştır. Bahse konu ikametlerin mühürlenmesi için ilgili kurumlarla gerekli yazışmalar yapılmıştır.
28.08.2020 tarihinde müştekiye ait motosikletin çalınması olayı ile ilgili R. T. isimli şahıs yakalanmış şüpheli çıkartılmış olduğu adli mercilerce Tutuklanmıştır.
31.08.2020 tarihinde bir Hurdacıdan 2 adet spiral, 1 adet hilti, 1 adet hızar motorunun çalınması olayı ile ilgili; Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın E. G. isimli şahıs olduğu tespit edilerek aynı gün yakalanmış, şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. 
(2) Adet Ruhsatsız tabanca (110) adet mermi (2) adet şarjör
(3) adet Pompalı tüfek,
(1) adet kesici alet ele geçirilmiş (392 TL) idari para cezası uygulanmıştır. 
İki parça halinde bir miktar uyuşturucu madde ve hassas tartı aleti ele geçirilmiştir.
Haklarında adli işlem yapılan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen 26 Kişi 24-30 Ağustos 2020 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.
 

Bakmadan Geçme