Fırat Edaş'tan Kızılay Haftası'nda Farkındalık

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Kızılay Haftası dolayısıyla Kızılay işbirliğinde, çalışanlarına 'İlk Yardım ve Acil Müdahale Eğitimi' düzenledi.

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası’nda Fırat EDAŞ,bu yıl kan bağışından farklı olarak Kızılay işbirliğinde Malatya İl Müdürlüğü toplantı salonunda çalışanlarına ilk yardım eğitimi gerçekleştirdi.

Çalışanların yoğun katılım sağladığı eğitimde Kızılay Malatya Şubesi yetkilileri, çeşitli kazalarda doğru ve yanlış yapılan ilkyardım örneklerini slaytlar eşliğinde teorik ve uygulamalı olarak çalışanlara aktardı.

Seminer sonunda katılımcılara sertifikalarını dağıtan Kızılay yetkilileri; eğitimi alan çalışanların kendileri için birer Kızılay gönüllüsü olduklarını hatırlatarak şunları söyledi: “Gerek iş esnasında gerekse hayatın içerisinde karşılaşılabilecek herhangi bir kaza ya da yaşamı tehlikeye düşüren bir durum karşısında; bir Kızılay gönüllüsü olarak eğitimi alan çalışanların zamanında doğru müdahaleyi yapabileceklerine inanıyoruz.”

Çalışanlarına verdikleri eğitimden dolayı Kızılay yetkililerine teşekkür eden Fırat EDAŞ, Kızılay işbirliğinde eğitimlerin gelecek yıllarda da devam edileceğini belirtti.

Bakmadan Geçme