Fırat Edaş'tan Çalışanlara Entegre Yönetim Sistemleri Farkındalığı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.,çalışanlarına verdiği eğitimle 'Entegre Yönetim Sistemleri'farkındalığı kazandırdı.

Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli’de kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sağlamanın yanı sıra kaliteli dağıtım hizmeti sunma gayreti içinde olan Fırat EDAŞ, şirket bünyesindeverdiği eğitimlerle kaliteyi çalışanlarına da yansıtıyor.

 

Eylül ayında bağımsız denetleme kuruluşu tarafındanentegre yönetim sistemleridenetimini başarı ile geçen Fırat EDAŞ, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi standartlarında yeni revizyonlara uygun geçişi sağladı. Taçlandırdığı kalitesini sürdürülebilir kılmak ve çalışanlarının üzerinde etkin, kalıcı ortak bir bilinç oluşturmakamacıylaFırat EDAŞ, sorumluluk bölgesi dahilindeki 4 ilde‘Entegre Yönetim Sistemleri Farkındalığı’ eğitimi düzenledi.

 

Konusunda uzman eğitmenler tarafından çalışanlara verilen eğitimde; kalite ve çevre yönetimi faaliyetlerinin önemi, üst yönetimden çalışanlara kadar tüm personellerde yönetim sistemleri farkındalığıve entegre yönetim sistemleri hedeflerinin ulaşılması konularında ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi’ndeki yeni revizyonlar detaylı olarakaktarıldı.

Bakmadan Geçme