Fırat Edaş'tan Malatya Akçadağ'a Yatırım

Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı Doğu mahallesinde toplamda 2 milyon 520 bin TL yatırım gerçekleştiren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (EDAŞ),

Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı Doğu mahallesinde toplamda 2 milyon 520 bin TL  yatırım gerçekleştiren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (EDAŞ), kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle Malatya’nın pek çok noktasındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı noktasında Malatya’da çalışmalarını hızlandıran Fırat EDAŞ, il genelinde yatırım programı kapsamında planladığı projelerini tamamlamaya devam ediyor.  
Şirket, Akçadağ ilçesinin Doğu mahallesinde,366 adet direk,6.850 metresi orta gerilim olmak üzere, toplamda 16.685 metre alçak ve orta gerilim hattı ile 1 adet 100 KVA gücünde, 2 adet 160 KVA gücünde ve 1 adet 250 KVA gücünde olmak üzere toplamda 4 adet yeni direk tipi trafo tesisi sağladı. Toplamda 2 milyon 520 bin lira yatırım gerçekleştiren Fırat EDAŞ, bölgeye alternatif besleme hattı tesisi sağlamanın yanı sıra, bölgeyi besleyen dağıtım trafolarının yenileme çalışmalarını da tamamlayarak abonelerine enerji arzını gerçekleştirdi. Ayrıca, yapılan çalışma ile bölgede 20 adet mesken ve tarımsal sulama için elektrik şebekesi tesis edildi. 
Kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat EDAŞ, müşterilerinin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için yatırımların artarak devam edeceğini belirtti. 
 

Bakmadan Geçme