FHGC'den Başkan Yanılmaz'a Ziyaret

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu'nda Başkanlığa seçilen Semih Erdem ve yönetim kurulu üyeleri  Başkan Mücahit Yanılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Sayın Başkanımıza bizlere verdiği manevi güç için çok teşekkür ediyorum. Bizler, Elazığ ve bölgemiz adına güzel hizmetler yapmak için Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti ve gazeteciler  olarak halkımızın hizmetinde olacağız" dedi.

Başkan Yanılmaz da Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetiminin hayırlı olmasını dileyerek, "Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti inanıyorum ki Elazığ'a çok güzel hizmetler yapacaktır.Yerel basının gücü önemlidir. Yerel basının daha güçlü olması için bizler de gereken desteği vereceğiz. Bir şehrin gücü, basının gücüyle ölçülür. İnanıyorum ki basınımız da Elazığ'ın büyümesi ve gelişmesi için gerekli hassasiyeti gösterecektir. Bu noktada hep birlikte birbirimize destek olacağız" dedi.

Bakmadan Geçme