Ferman -Hilal Toprak çiftinin mutlu gecesi

Ferman -Hilal Toprak çiftinin mutlu gecesi

Fantezi müziğin sevilen ismi Ferman Toprak, 44'üncü yaş gününü Portaxe Baltalimanı'nda düzenlenen doğum günü partisiyle kutladı.Başarılı sanatçının bu özel gecesinde sanat ,sosyete,spor,magazin ve iş dünyasından yakın dostları yalnız bırakmadı.Şarkıların  söylendiği muhteşem gecede, eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.Geceye katılan isimler  arasında Süreyya Yalçın ,Ozan Baran,Selin Ciğerci, Soner Sarıkabadayı, Aslı Hünel, Elif Karlı, Songül Karlı,Murat Kurşun, Seccad Mehmedi ,Ramazan Burak Telli, Lütfü Sapmaz, Tamer Köseoğlu, Yusuf Köksal, Savaş Fatin, Bülent Alıcı,Akın Şatıroğlu,Oğuz Vural ,Ogün Temizkanoğlu gibi çok sayıda ünlü isim vardı.
 

Sürpriz nikah tazelemeye 20 kişi şahitlik etti
Boğaza nazır mekanda gerçekleşen doğum günü partisinin bir diğer kutlaması da sürpriz nikah tazeleme oldu. Ünlü organizasyoncu Mustafa Bozkurt  önderliğinde,Kral fm radyo programcısı  Afrikalı Ali sunumu, 20 kişilik şahit ordusuyla nikah tazeleyen Ferman - Hilal Toprak  çiftinin heyecanı gözlerden kaçmadı. Pasta keserek geceyi kutlayan mutlu çift, geniş şahit kadrosuyla da objektiflere poz verdi.Eşi Hilal Toprak'ın kendisine en büyük hediyesinin minik kızları olan Adel Su Toprak olduğunu belirten başarılı isim "44 olduk.Daha nicelerini kutlamamızı Allah nasib etsin.Bu gecede yanımda olan olamayan bütün dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Bir de dev kadro şahitlerle nikahımızı bir sürprizle tazeledik.Güzel bir anı oldu " dedi.
Doğum günü partisinde Ferman Toprak'ı yalnız bırakmayan sanatçı konuklar da tek tek sahneye çıkarak; seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla geceye katılan davetlileri adeta mestetti.  

Bakmadan Geçme