Fendoğlu'dan Projeye Destek Sözü

Projeleriyle Malatya'da heyecan yaratan genç girişimcilere Ankara'dan tam destek

Projeleriyle Malatya’da heyecan yaratan genç girişimcilere Ankara’dan tam destek

Bir takım ziyaretlerde bulunmak amacıyla Ankara’ya giden Yapımcı/Senarist Abdulhakim Bölükbaşı ve Kurumsal İletişim Direktörü Ahmet Doğan TBMM’de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’nu ziyaret etti.

MHP Milletvekili Fendoğlu’na projeleri hakkında bilgiler aktaran Yapımcı/Senarist Abdulhakim Bölükbaşı ve Kurumsal İletişim direktörü Ahmet Doğan “Malatya Tarihsel konumu itibari ile bölgede söz sahibi olması gereken bir şehrimiz. Arslantepe Höyüğü UNESCO tarafından Kültürel Miras listesine umut ediyoruz ki eklenecek. Bizlerde böyle tarihi kalıntıları olan büyükşehrimizi uluslar arası anlamda tanıtımını mutlaka yapmamız gerekmekte. ‘Arafta Kalanlar : Damascus Kılıcı’ Malatya’nın tarihine ışık tutacak bir proje bu anlamda başta Malatyalılar olmak üzere her kesimden destek bekliyoruz” dedi.

MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise projeyi yakından takip ettiğini belirterek “Malatya’nın tanıtımı demek Ülkemizin tanıtımı demektir. Malatya ekonomisine giren her para ülke ekonomisinin yükselmesi demektir. Bu anlamda projenize destek verme bizim içinde gurur verir. Elimizden ne geliyorsa, üzerimize ne düşüyorsa bizler taşın altına elimizi koymaya hazırız” dedi.

Bölükbaşı ve Doğan Milletvekili Fendoğlu’na destekleri için teşekkür etti.

Ankara temaslarının ardından Genç Girişimciler Bursa’dan projeye verilen destek üzerine görüşmeler için Bursa’ya geçtiler.

Bakmadan Geçme